Babadağ, Yamaç Paraşütü Eğitmenlerini Büyüledi

Fethiye ilçesinde bulunan Babadağ, farklı ülkelerden gelen yamaç paraşütü eğitmenleri ve öğrencileri büyülüyor. Babadağ’ın eşsiz manzarası ve çeşitli pistleri, yılın her dönemi yamaç paraşütü sporuna olan ilgiyi canlı tutuyor. Özellikle acil durum eğitimi almak isteyen pilotlar, deniz üzerinde yedek paraşüt pratiği yapıyorlar. Yamaç paraşütü eğitmenleri, Babadağ’ın doğal güzellikleri ve sunduğu koşullardan memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu özel dağ, yamaç paraşütü meraklıları için gerçek bir cennet olarak kabul ediliyor ve her yıl binlerce kişiyi kendine çekiyor.

Babadağ, Yamaç Paraşütü Eğitmenlerini Büyüledi

AA 20231111 32805782 32805780 YABANCI YAMAC PARASUTU PILOTU EGITMENLERINDEN BABADAG OVGUSU

Muğla’nın Fethiye İlçesi Babadağ, Yamaç Paraşütü Eğitmenlerini Büyüledi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Babadağ, dünya genelinden yamaç paraşütü eğitmenlerini ve öğrencilerini ağırlıyor. Bu muhteşem dağ, sadece eşsiz manzarasıyla değil aynı zamanda 1200, 1700, 1800 ve 1900 kotlarındaki pistleriyle yıl boyunca binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

Babadağ, uygun hava koşullarıyla yılın 12 ayı uçuş imkanı sunuyor ve özellikle yamaç paraşütü sporuna yeni başlayanlar ve deneyim kazanmak isteyen paraşüt tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. Acil durum eğitimi alan pilotlar, deniz üzerinde yedek paraşütlerini açarak denize iniş yapma pratiği de yapıyorlar.

Fransa’dan gelen 22 öğrenci ile ilçeye gelen yamaç paraşütü eğitmeni David Eyraud, 30 yıldan fazla bir süredir Fransa’da yamaç paraşütü eğitimi verdiğini belirtti. Eyraud, Ölüdeniz’in deniz manzarası ve mimarisi ile yamaç paraşütü yapmak için mükemmel bir yer olduğunu söyledi ve eğitmen adaylarına kurs vermek için ideal bir yer olduğunu vurguladı.

İspanyol yamaç paraşütü akrobasi pilotu ve eğitmen Raul Rodriguez (48) ise yamaç paraşütü akrobasisi ile ilgilendiğini ve profesyonel olarak eğitim verdiğini ifade etti. Rodriguez, burada güvenlik ve akrobasi konularında eğitim vermekten mutluluk duyduğunu belirtti ve Türklerin misafirperverliği ve sunulan koşulların çok iyi olduğunu söyledi. Rodriguez, kış döneminde Babadağ’a geldiklerini ve hala denize girebildikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Babadağ, yamaç paraşütü meraklıları için bir cennet gibi görünüyor ve her yıl binlerce insanı kendine çekiyor. Bu özel bölge, doğaseverler ve macera tutkunları için unutulmaz deneyimler sunuyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ