Keçiörengücü ve Bodrumspor Arasındaki Mücadele 1-1 Sonuçlandı

Trendyol TFF 1. Lig’de Keçiörengücü ile Bodrumspor arasındaki mücadele 1-1 berabere sonuçlandı. Bodrumspor’un öne geçtiği maçta, Keçiörengücü son dakikada attığı golle beraberliği sağladı. Bodrumspor 12 hafta sonunda 5. sırada yer alırken, Keçiörengücü 7. sırada bulunuyor. Maç sonrası Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, hakemlerin kararlarına tepki gösterdi ve oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirtti. Bodrumspor, bir sonraki maçında Adanaspor’u konuk edecek.

Keçiörengücü ve Bodrumspor Arasındaki Mücadele 1-1 Sonuçlandı

1687595

Keçiörengücü ve Bodrumspor Arasındaki Mücadele 1-1 Sonuçlandı

Trendyol TFF 1. Lig’de Keçiörengücü ile Bodrumspor arasındaki mücadele 1-1 berabere sonuçlandı. Karşılaşmanın detayları şu şekilde:

Maçın ilk golünü Bodrumspor’dan Gökdeniz Bayraktar attı. Karşılaşmanın 47. dakikasında Kenan’ın kafa pasıyla sola bıraktığı topu kontrol eden Gökdeniz, ceza sahası içinden sol çaprazdan vuruş yaparak takımını 0-1 öne geçirdi. Bodrumspor’da Üzeyir Ergün, karşılaşmanın 59. dakikasında ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Üzeyir Ergün, mücadelenin ilk yarısının son dakikalarında ilk sarı kartını görmüştü.

Keçiörengücü, maçın son dakikalarında Melih İnan’ın attığı golle beraberliği sağladı ve maç 1-1 sonuçlandı.

Bodrumspor, Trendyol 1. Lig’de ilk 12 hafta sonunda 5. sırada yer alıyor. 12 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 21 puan topladı. Keçiörengücü ise aynı ligde 7. sırada bulunuyor.

Maç sonrası Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, oyuncularının iyi bir mücadele sergilediğini ifade ederek, “Maçtan 1 puanla ayrılmak düştü bize. Puan, puandır ve heybemize koyup devam edeceğiz. Hakemler sahadaki her şeyi korumalıdır. Sakatlanan futbolcu arkadaşlarımız nedeniyle ‘Oyunu durdur.’ diyen futbolcularımıza sarı kartlar verildi. Sahada, elinde sarı kartla dolaşan bir hakem vardı bugün. Geçen sene de aynı takımla yaptığımız maça yine bu hakem atanmıştı, ilginç.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Bodrumspor, sahasında Adanaspor’u konuk edecek.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ