Kripto Para Piyasasında Son Durum: Yearn.finance (YFI) Yükselişi

Kripto Para Piyasasında Son Durum: Yearn.finance (YFI) Yükselişi

Kripto Para Piyasasında Son Durum: Yearn.finance (YFI) Yükselişi

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, kripto para piyasasında genel durum ve Yearn.finance (YFI) yorumları konusunda bir yazı kaleme aldı.

Yearn.finance (YFI) Yükselişi

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de ifade edildiği gibi Yearn.finance (YFI) piyasadaki mevcut düşüş eğilimine baş kaldırmış görünüyor. 17 Kasım’da en çok kazananlar listesinde ilk sıralarda yer aldı. Yearn.finance fiyatı son 24 saatte %11’lik net bir yükseliş sergiledi ve 14.243 dolar seviyesinde işlem görüyor. Fiyat artışını takiben işlem hacminde de %48,96’lık artış yaşandı ve 379,43 milyon dolara yükseldi.

Yearn.finance, merkezi olmayan finans (DeFi) yatırımcıları için, yield farmingden elde edilen karı en üst düzeye çıkarmalarına olanak sağlamak için otomasyonu kullanan bir toplayıcı hizmettir.

Amacı, teknik bilgisi olmayan veya ciddi tüccarlara göre daha az taahhütlü bir şekilde etkileşim kurmak isteyen yatırımcılar için sürekli genişleyen DeFi alanını basitleştirmektir.

Şubat 2020’de başlatılan ve daha önce iEarn olarak bilinen hizmet, yeni ürünlerin piyasaya sürülmesi ve geliştiricilerin şirket içi token YFI’yi piyasaya sürmesiyle son aylarda büyük bir büyüme kaydetti.

Piyasada Genel Durum

Bitcoin fiyatı 17 Kasım’daki yazım sırasında %1 civarında yükselişle 36.442 dolar seviyesinde işlem görüyordu, son 24 saatteki işlem hacminde %9,21 düşüş yaşandı ve 25,59 milyar dolara geriledi.

Altcoin’lerin lideri konumunda bulunan Ethereum’da fiyat %3,36’lık bir düşüş yaşadı ve 1.984,11 dolardan işlem görüyordu. Yine marketcap sıralamasının başlarında bulunan BNB fiyatı yazım saati itibariyle %3,18 düşüşle 244,22 dolara geriledi. İşlem hacmi ise %1,91 artış yaşadı ve 937,04 milyon dolar oldu.

Yatırımcıların gözdesi XRP fiyatı da yazım saati itibariyle %4,80 düşüşle 0,6206 dolara geriledi. Son günlerin yıldızı olan Solana‘da rüzgar bir miktar tersine döndü ve fiyatı %10,48 düşüşle 58,62 dolara kadar düştü. Bu süreçte işlem hacmi ise 4 milyar dolar seviyesinde sabit kaldı.

 


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ