Hayaller VİSİTBODRUM Gerçekler CEP HARİTASI

Hayaller VİSİTBODRUM Gerçekler CEP HARİTASI Ahmet Aras’ın Bodrum belediye başkanı olduğu günden bu yana büyük laflarının arkası hiç gelmiyor. Aras, tanıtımda bir dönemi kapatıp yeni bir dönemi açacaklarını söyleyip duran dahi danışmanından beş yıldır bir türlü bir şey çıkmayınca, başka bir hayal olan Let’s Bodrum’un hamisi Mahmut Serdar Kocadon’a kurtarıcı gibi sarıldı. Tanıtımın en ilkel […]

Hayaller VİSİTBODRUM Gerçekler CEP HARİTASI

Bodrum Haber 1 1 1 1

Resim2

Hayaller VİSİTBODRUM Gerçekler CEP HARİTASI

Ahmet Aras’ın Bodrum belediye başkanı olduğu günden bu yana büyük laflarının arkası hiç gelmiyor.

Aras, tanıtımda bir dönemi kapatıp yeni bir dönemi açacaklarını söyleyip duran dahi danışmanından beş yıldır bir türlü bir şey çıkmayınca, başka bir hayal olan Let’s Bodrum’un hamisi Mahmut Serdar Kocadon’a kurtarıcı gibi sarıldı. Tanıtımın en ilkel en bildik uygulaması cep haritasını basın toplantısı ile bir kullanım protokolüne bağlayan ikiliye tanıtımdaki bu yeni keşifleri nedeniyle şapka çıkarmamak olası değil.

Büyük prodüksiyonlar ve anlı şanlı marka iş birlikleriyle dünyanın parasını dijital mucize palavrası ile boşa harcadıktan sonra bir belediye emekçisinin alın terine kalan şehir yöneticilerine söyleyecek laflar az değil. Ama önce eline sağlık harita yapıcısı belediye çalışanının diyelim. Lakin tanıtımın altın kafesi BOTAV CENTER tanıtım üssüne zorla sürülen bu emekçiler tu kakayken şimdi onlardan kalanlara sarılmak ziyadesiyle bugüne kadar halt etmişsiniz demektir.

Yeni dönemde yaklaşık beş yıldır BOTAV tüzel kişiliğinin fiilen bitirilmiş olduğundan BODTO’nun sorumluluğunun da bulunduğunu ve bunun unutulmaması gerektiğini şuraya not düşelim.

15 – 20 yıl önce tanıtımda dijital devrim diye pazarlanan Let’s Bodrum, beş yıl önce de uzaya bir mekik gönderemez diye tanıtılan mucize visitbodrum derken Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras matbaanın ilk bulunduğu günlere muhteşem bir dönüş yaptılar. Tanıtım devriminde dahi danışmanı saymazsak matbaayı sonunda keşfeden bu mucit ikiliyi kutluyoruz.

Ahmet Aras’ın Büyükşehir Başkanını anarken kendisinin de dalga geçmek için kullandığı Park Osman (Gürün) lakabı hafızalardayken Aras’a da Gutenberg Ahmet lakabı takılırsa hiç şaşırmayalım.

Şimdi Ahmet Aras’ın en sevdiği soruyu soralım, ne olacak bu visitbodrum’un hali. Neyse, ha gayret Bodrum tanıtımında bu zihni sinir projelerle Sümerler, Etiler falan da gelir Bodrum’a. Yüzyıldır yapılamayan işleri yaptık filan diye boş boş paylaşımlar yanında binlerce yıldır yapılan işler için bile protokol basın filan daveti Bodrumlularla dalga geçmek değilse olsa olsa abesle iştigaldir.

Selametle


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ