Bahçeşehir Koleji’nde “Başarının Sınırı Yok”

Bahçeşehir Koleji’nde “Başarının Sınırı Yok” Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Okula Kabul Sınavı Başvuruları Başladı! Yarım asrı aşkın başarı deneyimi ve ‘kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır’ misyonu ile öğrencilerine Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunan Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek bursluluk sınavının sonuçlarına göre farklı oranlarda burs imkânı sağlayacak. 5.6.7. ve […]

Bahçeşehir Koleji’nde “Başarının Sınırı Yok”

Okula Kabul SiraSendE scaled e1706939788434

Bahçeşehir Koleji’nde “Başarının Sınırı Yok”

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Okula Kabul Sınavı Başvuruları Başladı!

Yarım asrı aşkın başarı deneyimi ve ‘kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır’ misyonu ile öğrencilerine Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunan Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek bursluluk sınavının sonuçlarına göre farklı oranlarda burs imkânı sağlayacak.

5.6.7. ve 8.sınıfa geçecek öğrencilerin katılımına açık olan Ortaokul Bursluluk Sınavı 10 Şubat Cumartesi günü, 9.10.11.ve 12.sınıfa geçecek olan öğrencilerin katılımına açık olan Lise Bursluluk Sınavı ise 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olup başvuruları www.bahcesehir.k12.tr ve www.bodrumbahcesehir.com/oks adreslerinde yapılmaktadır.

Sınava katılan öğrenciler başarı oranlarına göre yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma şansı yakalayacak. Türkiye genelinde düzenlenecek Okula Kabul Sınavı sonuçlarına göre öğrenciler, okulun burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek.

Okula Kabul SiraSendE 1 scaled


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ