Belediyeden Turgutreis’e Anaokulu Müjdesi

Belediyeden Turgutreis’e Anaokulu Müjdesi Bodrum Belediye Başkanlığı ile hayırsever iş insanı Nazmi Canbaz arasında Turgutreis-Bahçelievler’de yapılması planlanan anaokulu projesi için protokol imzalandı. Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen imza törenine Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve Nazmi Canbaz katıldı. Protokol kapsamında, Turgutreis Mahallesi’nde belediyeye ait bir alanda hayırsever Nazmi Canbaz’ın katkılarıyla yapılacak olan Bodrum Belediyesi Saadet […]

Belediyeden Turgutreis’e Anaokulu Müjdesi

Belediyeden Turgutreis’e Anaokulu Müjdesi

Bodrum Belediye Başkanlığı ile hayırsever iş insanı Nazmi Canbaz arasında Turgutreis-Bahçelievler’de yapılması planlanan anaokulu projesi için protokol imzalandı. Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen imza törenine Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve Nazmi Canbaz katıldı.

Protokol kapsamında, Turgutreis Mahallesi’nde belediyeye ait bir alanda hayırsever Nazmi Canbaz’ın katkılarıyla yapılacak olan Bodrum Belediyesi Saadet Canbaz Anaokulu, bölgedeki eğitim ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak. 6 sınıf ve 112 öğrenci kapasiteli olarak inşa edilecek anaokulunda, mutfak ve yemekhane gibi alanlar da bulunacak.

Hayırsever Nazmi Canbaz, Bodrum Belediyesi ile eğitim alanında yaptıkları iş birliklerinin önemine değinerek, “Çocukların küçük yaştan itibaren güvenli ve kaliteli ortamlarda hayata hazırlanmaları çok önemli. Bu projelerle çocukların hayatına dokunmaktan ve onları iyi birer birey olarak yetiştirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ise belediye olarak Konacık, Çırkan, Gümbet ve Mumcular mahallelerine yaptıkları anaokullarının ardından, eğitimin kentin farklı bölgelerine yayılmasının önemini vurguladı. Mandalinci, “Bodrum’un dört bir yanına eğitimi yaymak hedefiyle kıymetli bağışçılarımızın da destekleriyle önemli projelere imza atıyoruz. Eğitime katkı sunmak isteyen herkesi bu alanda destek olmaya davet ediyorum. Canbaz ailesine, özellikle Nazmi Canbaz’a, uzun süredir bizimle yaptıkları iş birliği için çok teşekkür ederim. Turgutreis’te yapacağımız yeni anaokulunun bölge halkının ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacağına inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun,” dedi.

Kazı ve hafriyat çalışmalarının hızla başlatıldığı anaokulu binasının en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ