Muğla’da Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe: 10 Ayrı Operasyon Düzenlendi

Muğla’da Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe: 10 Ayrı Operasyon Düzenlendi Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, 07-10 Haziran tarihleri arasında uyuşturucu tacirlerine yönelik kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında yapılan 10 ayrı operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Bodrum’da gerçekleştirilen operasyonda 84 gram esrar maddesi ele geçirilirken, Milas, Dalaman ve Marmaris’te yapılan operasyonlarda ise 11 […]

Muğla’da Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe: 10 Ayrı Operasyon Düzenlendi

Muğla’da Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe: 10 Ayrı Operasyon Düzenlendi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, 07-10 Haziran tarihleri arasında uyuşturucu tacirlerine yönelik kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında yapılan 10 ayrı operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bodrum’da gerçekleştirilen operasyonda 84 gram esrar maddesi ele geçirilirken, Milas, Dalaman ve Marmaris’te yapılan operasyonlarda ise 11 adet sentetik ecza, 11 adet A4 kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 1 adet hassas terazi, 5 kök kenevir ve 2 bin 600 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

Operasyonlar sonucunda, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 5 kişi ve uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan 5 kişi olmak üzere toplam 10 kişi hakkında adli işlem yapıldı. Uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapılan 5 kişi serbest bırakılırken, 4 kişi uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Zehir tacirleri ile mücadelemiz il genelinde azim ve kararlılıkla devam etmektedir” denildi. Bu operasyonların, uyuşturucu suçlarıyla mücadelede önemli bir adım olduğu vurgulandı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ