Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü’nün Yenilenen Tesisi Açıldı

Bodrum Belediyesi tarafından uluslararası standartlara uygun hale getirilen Bodrumspor Yelken Kulübü’nün yeni tesisi, geniş katılımlı bir törenle açıldı. Tesis, birçok yenilik ve kapasite artışı ile şampiyona ve organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek durumda.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü’nün Yenilenen Tesisi Açıldı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü’nün Yenilenen Tesisi Açıldı

Bodrum Belediyesi tarafından uluslararası standartlara getirilen Bodrumspor Yelken Kulübü’nün yenilenen tesisi, yerli ve yabancı sporcuların yanı sıra geniş bir katılımla düzenlenen törenle açıldı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü’nün uluslararası standartlara uygun hale getirilen yeni tesisi, coşkulu bir açılış töreni ile hizmete girdi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, açılışta yaptığı konuşmada Bodrum’un denizcilikle iç içe bir kent olduğunu vurgulayarak, tesisin Bodrum ve Türkiye için önemli olduğunu ifade etti. Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, etkinlik ve tesis için Belediye Başkanı Ahmet Aras’a teşekkür etti. Yenilenen tesis; kayıkhane, derslikler, tuvalet, duş, soyunma odaları ve oturma alanları gibi birçok yeni özellik kazandı. Tesiste ayrıca belediye kafe, restoran ve halk plajı fonksiyonları da yer alıyor.

Kaynak: AA


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ