Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Görele Belediyesi ile Karşılaşacak

Armada Praxis Yalıkavak Hentbol Takımı, Türk Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nin 2023-2024 sezonunun altıncı haftasında Görele Belediyesi ile karşılaşacak. Takım, Bodrum’da gerçekleşecek bu önemli mücadelede seyirci desteğini arkasına alarak galibiyet arayacak. Bu maç, takımın verilen aranın ardından lig mücadelesine geri dönüşünü işaret ediyor. Armada Praxis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, takımın hedeflerine odaklandığını ve taraftarların desteğinin çok önemli olduğunu belirtti. Takım, bu sezon hem ligde hem de Avrupa kupasında başarılı olmayı hedefliyor.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Görele Belediyesi ile Karşılaşacak

Buyuk IMG 2527

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Görele Belediyesi ile Karşılaşacak

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türk Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nin 2023-2024 sezonunda altıncı hafta maçları kapsamında Bodrum’da Görele Belediyesi ile karşılaşacak. HDI Türkiye Kupası ve Kadınlar Süper Kupa’yı kazanarak Bodrum’a büyük gurur yaşatan takım, seyircisinin desteğini sahada hissetmek istiyor.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türk Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Süper Ligi’nin 2023-2024 sezonunda altıncı hafta maçları için Görele Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı Bodrum’un Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşecek ve takım, seyircisinin desteğini sahada hissetmek istiyor.

Takım, yaklaşık iki haftalık bir aranın ardından lig mücadelesine geri dönecek. Armada Praxis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, verilen aranın sakatlıkların iyileşmesine yardımcı olduğunu belirtti ve önemli açıklamalarda bulundu.

Özcan, “Yaklaşık 2 haftalık bir aramız oldu. Bu ara sakatlıklarımızın iyileşmesi için bizlere yardımcı oldu. 18 Ekim’de kendi evimizde Görele Belediyesi ile karşılaşacağız. Bu maçta tam kadro olacağımız için mutluyuz.” dedi.

Takımın yoğun bir maç programı önünde olduğunu belirten Özcan, “Lig ve Avrupa kupası olmak üzere önümüzde yakın tarihlerde oynayacağımız 7 maçımız var. 11 Kasım’da İtalya ve 19 Kasım’da Bodrum’da oynayacağımız Avrupa kupası maçları bizler için çok önemli.” diye ekledi.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü’nün hedefinin her kulvarda başarılı olmak olduğunu vurgulayan Özcan, “Bu yıl her kulvarda başarılı olmak amacımız. Bu yüzden salonda oluşturulan atmosfer bizler için çok önemli.” şeklinde konuştu.

Takım, geçtiğimiz haftayı iki haftalık aranın ardından 2 maç eksikle 6 puanla ligin 3. sırasında tamamladı ve bu sezonki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti. Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü’nü desteklemek isteyen taraftarlar, 18 Ekim Çarşamba günü saat 15:00’te Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan maça davet edildi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ