34. Marmaris Boat Show, 25 Ekim’de Başlıyor

25 Ekim’de başlayacak olan 34. Marmaris Boat Show, Marmaris Ticaret Odası ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü işbirliği ile düzenleniyor. Fuarda, yat ve tekne sektörüne dair stantlar, fotoğraf sergileri ve söyleşiler yer alacak. Marmaris’in mavi yolculuk ve süngercilik tarihine dair paneller ve etkinlikler de düzenlenecek.

34. Marmaris Boat Show, 25 Ekim’de Başlıyor

AA 20231018 32448264 32448263 34 MARMARIS BOAT SHOW 25 EKIMDE KAPILARINI ACACAK e1697679574459

34. Marmaris Boat Show, 25 Ekim’de Başlıyor

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MİYC) işbirliğiyle, Marmaris Belediyesi’nin de desteklediği “34. Marmaris Boat Show” fuarı, 25 Ekim’de Netsel Marina Etkinlik Alanı’nda kapılarını açacak. Üç gün sürecek etkinlik, yat ve tekne sektörüne odaklanacak ve yaklaşık 50 şirket ile 100 markanın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Fuarın programında; katılımcı şirketlerin stantları, fotoğraf sergileri, paneller ve söyleşiler yer alacak. Marmaris’e özgü bir tekne türü olan “Yelkenli Paraçele”nin yapımı, Marmarisli tekne ustası Mustafa Kısaoğlu tarafından gerçekleştirilecek ve ziyaretçilerin gözleri önünde inşa edilecek.

Marmaris’in mavi yolculuk tarihine ışık tutacak bir söyleşi de fuarın ikinci gününde yapılacak. “Marmaris’te Mavi Yolculuğun Tarihi” başlıklı etkinlik, belgesel yapımcısı ve yönetmen Savaş Karakaş’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Fuar boyunca, Marmaris’in kaybolmaya yüz tutmuş süngercilik mesleği ile ilgili bir oturum da düzenlenecek. “Marmaris’te Süngercilik Tarihi” oturumunda, Marmaris’in yaşayan son sünger dalgıçlarından anılar paylaşılacak.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ