BodJam Bodrum Global Oyun Hackathonu 20 Ekim’de Başlıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Bodrum Belediyesi ve Bodrum İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen BodJam Bodrum Global Oyun Hackathonu, 20-22 Ekim tarihleri arasında Bodrum’un Etrim Köyü’nde gerçekleşecek. Etkinlik Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenleniyor ve yarışma sonunda toplamda 60 bin Lira ödül dağıtılacak. Etkinlik için daha fazla bilgi bodjam.com adresinde.

BodJam Bodrum Global Oyun Hackathonu 20 Ekim’de Başlıyor

WhatsApp Image 2023 10 18 at 12 45 12

BodJam Bodrum Global Oyun Hackathonu 20 Ekim’de Başlıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı bölümü, Bodrum Belediyesi ve Bodrum İş İnsanları Derneği iş birliğiyle düzenlenen BodJam Bodrum Global Oyun Hackathonu, 20 Ekim’de Bodrum’un tarihi Etrim Köyü’nde kapılarını açacak.

20-22 Ekim tarihleri arasında Etrim Garaova Tarım Kampı’nda düzenlenecek etkinlik, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak gerçekleştirilecek. Etkinlik, 20 Ekim Cuma günü saat 19.00’da tema açıklanmasıyla başlayacak ve 48 saat sürecek. Katılımcılar, en az iki en fazla beş kişilik takımlar kurarak verilen görevler doğrultusunda en iyi dijital oyunu tasarlamaya çalışacaklar. Oyun sektörünün önde gelen isimleri, akademisyenler ve yatırımcılar da etkinlikte yer alacak. Ayrıca, etkinlik sırasında mini konferanslar ve atölye çalışmaları düzenlenecek.

İki gün sürecek yarışmada, akademisyenler ve alan uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından kazananlar belirlenecek. Birinciye 30 bin, ikinciye 20 bin ve üçüncüye 10 bin Lira ödül verilecek. Etkinliğin ilk versiyonu geçen sene çevrimiçi olarak düzenlenmişti ve “Gümbet Runner” adlı oyun birinciliği kazanmıştı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ