Armada Praxis Yalıkavak Spor, Deplasmanda Zaferle Avrupa Kupası’na Hazırlanıyor

Armada Praxis Yalıkavak Spor, THF Kadınlar Süper Ligi’nde deplasmanda Aksaray Belediyesi’ni 25-35 mağlup etti. Antrenör Kıvanç Özcan, Avrupa Kupası’na katılacakları için hazırlıklarının tamamlandığını belirtti. Yalıkavak, bir sonraki maçını Tekirdağ Süleyman Paşa ile yapacak.

Armada Praxis Yalıkavak Spor, Deplasmanda Zaferle Avrupa Kupası’na Hazırlanıyor

Buyuk DSC 6612

Armada Praxis Yalıkavak Spor, Deplasmanda Zaferle Avrupa Kupası’na Hazırlanıyor

THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu’nun yedinci hafta maçında Armada Praxis Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda Aksaray Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 25-35 galip ayrılan Yalıkavak, deplasmanda da galibiyet serisini sürdürdü.

Deplasman Zengini: Yalıkavak kadın hentbol takımı, Aksaray’da gerçekleşen mücadelenin ilk yarısını 15-17 skorla bitirdi. Maçın ikinci yarısında da kararlı oyunuyla 25-35 galip geldi.

Antrenör Kıvanç’ın Açıklamaları: Yalıkavakspor’un antrenörü Kıvanç Özcan, Avrupa Kupası için hazırlıklarının tamamlandığını belirtti. 11 Kasım’da İtalya’da SSV Brixen Sudtirol takımı ile karşılaşacak olan takım, bu maç için hazır olduğunu açıkladı.

Yaklaşan Maçlar: 8. Hafta karşılaşmalarında Yalıkavak, 29 Ekim Pazar günü Tekirdağ Süleyman Paşa ile karşılaşacak. Maç, THF Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Davet: Antrenör Kıvanç, 19 Kasım Pazar günü Bodrum’da gerçekleşecek rövanş maçına tüm spor severleri davet etti.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ