Çağdaş Atan: Bunun çözümünü bulmaya çalışıyoruz

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Samsunspor maçının ardından yaptığı açıklamada “Fiziksel olarak gelişmek istiyoruz. 50-55’inci dakikadan sonra oyundan düşüyoruz. Bunun çözümünü bulmaya çalışıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Çağdaş Atan: Bunun çözümünü bulmaya çalışıyoruz

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Rams Başakşehşir, deplasmanda Yılport Samsunspor ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Maçın hakkının beraberlik olduğunu söyleyen Çağdaş Atan, “Samsunspor bugün yeni teknik adamıyla ve yeni anlayışıyla sahadaydı. İlk yarıda dominant oyun oynadığımızı söyleyebilirim. Maçın genelinde çok fazla pozisyon vermedik. Şu ana kadar 6 maç oynadık. 4’ü deplasman… Deplasmanda 3 maç oynayıp 8 puana topladık. Biz daha fazlasını istiyoruz. Fiziksel olarak gelişmek istiyoruz. 50-55’inci dakikadan sonra oyundan düşüyoruz. Bunun çözümünü bulmaya çalışıyoruz. Maçın hakkı beraberlikti. 2 tane iyi pozisyonumuz vardı. Rakibin de pozisyonları vardı. Samsunspor’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“ÜST DÜZEY MÜCADELE VERDİLER”

Samsunspor’un bugün üst düzey bir mücadele verdiğini ifade eden Atan, “Bugün biraz daha motive olmuş, daha fazla alan kapatıp boşluk vermemeye çalışan Samsunspor gördüm. Yeni gelen teknik direktör ile daha fazla olumlu olduklarını gördük. Üst düzey mücadele verdiler. Samsunspor’un 60 ile 90 arası biraz hırpaladığını düşünüyorum. Hakemlerle ilgili çok konuşmuyorum. Bazen biz de hatalar yapıyoruz. 1-2 tane tartışmalı pozisyonlar vardı” diyerek sözlerini noktaladı. (DHA)


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ