Bodrum’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir operasyon düzenlendi. Narkotik arama köpeği “TİNA”nın da katılımıyla yapılan aramada, iki şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen maddeler arasında uyuşturucu, bir tabanca ve fişekler vardı. Şüphelilerin adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Bodrum’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı

AA 20231027 32540280 32540279 BODRUMDA UYUSTURUCU OPERASYONUNDA 2 SUPHELI YAKALANDI

Bodrum’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bodrum ilçesinde uyuşturucu ticareti yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçti.

Operasyon Başlatıldı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, il dışından uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine bir operasyon başlattı. Ekipler, plakası belirlenen ve durdurulan bir araçta arama yaptı.

Narkotik Arama Köpeği “TİNA” Katıldı

Arama sırasında, narkotik arama köpeği “TİNA” da görev aldı. Yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde, bir tabanca ve fişekler ele geçirildi.

2 Şüpheli Gözaltına Alındı

Araçta bulunan iki şüpheli, “uyuşturucu ticareti” suçundan gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından şüphelilerin adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Polis Kamerasında

Narkotik arama köpeği “TİNA”nın uyuşturucuyu bulduğu anlar, polis kamerası tarafından da kaydedildi.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ