Muğla İlçelerinde Cumhuriyet’in 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Muğla ilçelerinde Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde halk oyunları, öğrenci gösterileri ve çeşitli sunumlar büyük ilgi gördü. Uluslararası katılımların da olduğu kutlamalar coşku içinde geçti.

Muğla İlçelerinde Cumhuriyet’in 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı

AA 20231029 32563727 32563720 MUGLADA CUMHURIYETIN 100 YIL DONUMU KUTLAMALARI

Muğla İlçelerinde Cumhuriyet’in 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Muğla’nın Fethiye, Marmaris ve Bodrum ilçeleri başta olmak üzere diğer ilçelerinde Cumhuriyet’in 100. yılı için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Fethiye’de Uluslararası Katılım

Fethiye İlçe Stadı’nda yapılan törende Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımıyla kutlamalar gerçekleşti. Azerbaycan, Ukrayna ve Moldova’dan gelen öğrenciler de halk oyunları gösterileri sundu. Gökyüzünde Türk Hava Kurumu paramotor pilotları “Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” yazılı pankart, Türk bayrağı ve Atatürk posteri dalgalandırdı.

Marmaris’te Öğrenci Performansları

Marmaris’te resmi kutlama ilçe stadyumunda Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski ve Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın katılımıyla düzenlendi. Tören, öğrencilerin şiir okumaları ve halk oyunları gösterileriyle renklendirildi.

Bodrum’da Çeşitli Gösteriler

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde düzenlenen törende, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ertan Benli ve Belediye Başkanı Ahmet Aras katıldı. Dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. İlçedeki birçok okulda da öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ