“Aday adayları arasından tercih yapılmalı”

CHP Bodrum İlçe Başkanı ve Aday Adayları, Genel Merkeze Dilekçe Sundu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, beraberinde ilçe yönetimi ve aday adayları ile birlikte Ankara’daki genel merkeze giderek Bodrum Belediye Başkan adayının atanmasında daha önce başvuru yapmış aday adayları arasından tercih yapılmasını talep etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Işın, partinin […]

“Aday adayları arasından tercih yapılmalı”

IMG 0896 e1706757630129

CHP Bodrum İlçe Başkanı ve Aday Adayları, Genel Merkeze Dilekçe Sundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, beraberinde ilçe yönetimi ve aday adayları ile birlikte Ankara’daki genel merkeze giderek Bodrum Belediye Başkan adayının atanmasında daha önce başvuru yapmış aday adayları arasından tercih yapılmasını talep etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Işın, partinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına bu adımı attıklarını ifade etti.

Işın’ın açıklamasından bir bölüm şu şekildedir:

“Partimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına, ilçe yönetimimiz, gençlik kolları başkanımız ve aday adaylarımızla birlikte Bodrum Belediye Başkanlığı için yapılan atamada Bodrum’dan aday adayı olarak yola çıkanlardan tercih edilmesi hususunun değerlendirilmesini istediğimiz dilekçelerimizi ilettik. Birlikte hareket ederek, partimizi daha da güçlendireceğimize olan inancımızı paylaşıyoruz.”

CHP’nin Bodrum Belediye Başkan adayının atanması sürecinde aday adaylarının bir araya gelerek ortak bir duruş sergileme çabası, parti içindeki dayanışma ve birlikteliği vurgulamaktadır.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ