CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Seçimini Umut Anıl Özdoğan Kazandı

CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Seçimini Umut Anıl Özdoğan Kazandı CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları seçimi, Konacık Mahallesi’ndeki Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Umut Anıl Özdoğan’ın yeniden aday olduğu seçimde, Ayşe Nurhan Fıratlı, Yüsra Miskioğlu ve Nesrin Özalın da başkanlık için yarıştı. Toplam 1149 oyun kullanıldığı seçimde, 669 oy alarak büyük bir çoğunlukla yeniden […]

CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Seçimini Umut Anıl Özdoğan Kazandı

CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Seçimini Umut Anıl Özdoğan Kazandı

CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları seçimi, Konacık Mahallesi’ndeki Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Umut Anıl Özdoğan’ın yeniden aday olduğu seçimde, Ayşe Nurhan Fıratlı, Yüsra Miskioğlu ve Nesrin Özalın da başkanlık için yarıştı.

Toplam 1149 oyun kullanıldığı seçimde, 669 oy alarak büyük bir çoğunlukla yeniden başkan seçilen Umut Anıl Özdoğan, güven tazeledi. Seçimde 9 oy geçersiz sayılırken, diğer adaylardan Yüsra Miskioğlu 378, Nesrin Özalın 60 ve Ayşe Nurhan Fıratlı 40 oy aldı.

Özdoğan, seçimin ardından yaptığı konuşmada, destek veren tüm üyelere teşekkür ederek, önümüzdeki dönemde kadın kollarının çalışmalarını daha da ileriye taşıyacaklarını belirtti. Seçim, yoğun katılım ve heyecanla geçti.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ