Beni Susturamazsınız!

Beni Susturamazsınız! Sen ki ; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine hakaret edeceksin. Ve Bodrum Tanıtma […]

Beni Susturamazsınız!

Adsiz 4

Beni Susturamazsınız!

Sen ki ;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine hakaret edeceksin.

Ve Bodrum Tanıtma Vakfında görev yapmaya devam edeceksin.

Yetmedi, bu ses kayıtlarını gündem yapan gazetecileri susturabilmek için yalanla, dolanla, aklınca tehditle susturmaya çalışacaksın ve kendi geçmişini unutup “erdem sahibiyim” diyerek ortada dolaşacaksın.

Ok yaydan çıktı…

Bodrum Tanıtma Vakfı reklamcısı ve Ahmet Aras’ın danışmanı olan Levent Arkan hakkında, dün hakkımda yazdığı yazılarla ilgili Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum. Derdini artık hukuk zemininde anlatır.

Kendisine yanıt vermeyi düşünmedim yalana, dolana nasıl yanıt verilebilir ki! Önce kendi geçmişini sorgulamalıdır. “Benim babam müptezel” diyen bir insandan ne beklenir ki.

Bundan sonra şahsıma Levent Arkan tarafından yapılacak yalan, dolan, hakaret ve tehditlerden, Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Aras Başta olmak üzere, BOTAV’ ın yönetim kurulu üyesi olarak web sitesinde yer alan; Mahmut Serdar Kocadon, Hıfzı Ali Güreli, Altekin Polat, Hamdi Akın, Ersin Pamuksüzer, Nurçen Erben, Erdem Ağan, Süleyman Uysal ve Galip Gür’ ü sorumlu tutacağımın bilinmesini isterim. (aralarında sevdiğim, değer verdiğim kişiler olsa da)

Başta devlet adamlarına, CHP parti üyelerine, aklına estiği kişiye hakaret, küfür, tehdit, suç yaratma gibi provokatif işler üreten birini, halen finanse ettikleri ve olan bitene sessiz kaldıkları için benim nazarımda suçludurlar.

Halen Levent Arkan’ın BOTAV tarafından finanse ediliyor ve BOTAV’ ait olan, kaçak binayı kendi iş yeri gibi kullanıyor olması, yöneticilerin şahsın arkasında durduklarının göstergesidir.

Sayın Ahmet Aras, danışmanını hakkında yazdıklarım için üstüme salıyorsan, bil ki beni ne danışmanın, ne de bir başkası susturamaz.

Lafın tamamını söylememe gerek yok, anlamayan kalmamıştır sanırım.

Vesselam.

Neyzen’in güzel bir söylemini sizlerle paylaşmak isterim;

“Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı!.. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!”


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ