Gökbel son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve üç gün önce tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren duayen eski CHP Milletvekili Musa Gökbel toprağa verildi.

Gökbel son yolculuğuna uğurlandı

Gökbel son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum siyasetinin renkli ve önemli isimlerinden, 18. Dönem Muğla Milletvekili Musa Gökbel (76), son yolculuğuna uğurlandı.Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve üç gün önce tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren duayen eski 18. Dönem CHP Muğla Milletvekili Musa Gökbel için CHP ilçe binası önünde tören düzenlendi.1987–1991 yılları arasında milletvekilliği yapan 4 çocuk babası 76 yaşındaki Musa Gökbel cenaze törenine ailesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ile Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, önceki dönem milletvekilleri, CHP ilçe başkanlar, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BODRUM’UN CHP’NİN KALESİ OLMASINDA GÖKBELİN ROLÜ BÜYÜK

CHP İlçe Başkanı Tuna Işın, “Bugün sosyal demokrasinin kalesi Bodrum ve Muğla’dan söz ediyorsak bunda diğer parti büyüklerimizle birlikte Musa Gökbel parti büyüğümüzün de büyük pay sahibi olduğunu belirtmek isterim.” Dedi.

SADECE BİZİM DEĞİL HALKININ BABASIYDI

Musa Gökbel’in kızı Gül Gökbel, “Uçurtma, rüzgara direne direne yükselir derler. Babam da onu sevenlerin, ona inananların desteğiyle direne direne yükselen bir halk adamıydı. Musa Gökbel sadece bizim babamız değil Bodrum ve Muğlalıların halkın babasıydı. Bugün gördüğümüz bu manzara bizleri gururlandırdı” dedi.

Törende Musa Gökbel’in siyasi yaşamındaki yakın dostları ve geçmiş dönem milletvekilleri anılarını ve Gökbel’in siyasi kişiliğini anlattı.

Tabutu Türk ve CHPBayrağı ile sarılı olan Musa Gökbel’in cenazesi Adliye Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrası Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ