Ahmet Aras’ın Danışmanı Levent Arkan’a bir cezada İzmir’den

Ahmet Aras’ın Danışmanı Levent Arkan’a bir cezada İzmir’den Bodrum – Cumhurbaşkanı’na hakaret soruşturması kapsamında tutuklanan Levent Arkan’ ın, İzmir’de de hakaret suçlamasıyla yargılandığı ortaya çıktı. Bodrum Tanıtma Vakfı’nın eski reklam koordinatörü ve Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Medya Direktörlüğü görevinde de bulunmuş olan Arkan, 2019 yılında İzmir’de güvenlik görevlilerine hakaret etmekten 1 yıl 15 gün […]

Ahmet Aras’ın Danışmanı Levent Arkan’a bir cezada İzmir’den

Ahmet Aras’ın Danışmanı Levent Arkan’a bir cezada İzmir’den

Bodrum – Cumhurbaşkanı’na hakaret soruşturması kapsamında tutuklanan Levent Arkan’ ın, İzmir’de de hakaret suçlamasıyla yargılandığı ortaya çıktı. Bodrum Tanıtma Vakfı’nın eski reklam koordinatörü ve Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Medya Direktörlüğü görevinde de bulunmuş olan Arkan, 2019 yılında İzmir’de güvenlik görevlilerine hakaret etmekten 1 yıl 15 gün hapis cezası almıştı.

Şubat Ayında Ortaya Çıkan Ses Kaydı

Geçtiğimiz Şubat ayında, Levent Arkan’a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı çeşitli sitelerde yayınlandı. Bu kayıt üzerine yapılan şikayet sonucu Cumhurbaşkanı’na hakaret ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçlamalarıyla Arkan hakkında soruşturma başlatıldı. Bodrum Adliyesi’nde savcılık ifadesi veren Arkan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak, ses kayıtları üzerindeki bilirkişi incelemesinin tamamlanmasının ardından 31 Mayıs’ta tekrar gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir’deki Suçlama

İzmir’de lüks bir rezidansta ofisi bulunan Levent Arkan, 7 Mayıs 2019 tarihinde bulunduğu adrese yemek siparişi verdi. Siparişin yük asansörüyle gönderilmesine sinirlenen Arkan, güvenlik görevlilerini telefonla arayarak ağır hakaretlerde bulundu. Güvenlik görevlilerinin şikayeti üzerine açılan dava sonucunda İzmir 7’inci Asliye Ceza Mahkemesinde 10 Mart 2022 tarihinde görülen duruşmada, Arkan’a kamu görevlisine hakaret suçundan 1 yıl 15 gün hapis cezası verdi ve hükmün açıklanmasını geri bırakarak 5 yıl denetimli serbestlik tedbirine tabi tutulmasına karar verdi.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ