Akfen GYO’dan Bodrum’da 9 milyon TL’lik yeni arsa yatırımı

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir arsanın ihalesinin 9 milyon TL bedelle kazanıldığını ve arsanın bugün şirket adına tescil edildiğini duyurdu.

Akfen GYO’dan Bodrum’da 9 milyon TL’lik yeni arsa yatırımı

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (AKFGY) tarafından 22 Temmuz 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Bodrum’da arsa alımı hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bodrum (Sulh Hukuk Mahkemesi) İzalei Şuyu Satış Memurluğu’nca Muğla ili, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 811 ada 23 parsel sayılı arsa vasıflı taşınmazın satışı için yapılan ihaleye Şirketimiz tarafından katılım sağlanmış olup, söz konusu ihale 9.000.000 TL bedelle Şirketimiz uhdesinde kalmış ve anılan taşınmaz bugün (22.07.2024 tarihinde) Şirketimiz adına tescil edilmiştir. Taşınmaza ilişkin hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunda anılan taşınmaz için 12.974.000,00-TL (KDV Hariç) değer takdir edilmiş olup, söz konusu değerleme raporu ekte yer almaktadır. Bölgede geliştirilecek olan yeni projelerin önemli bir parçası olduğunu düşündüğümüz arsanın, Şirketimiz açısından karlı bir yatırım olacağı öngörülmektedir.”

patronlardunyasi.com


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ