Bodrum’da Interpol Tarafından Aranan Çete Lideri Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Alexander Nedevski (38), konakladığı evde yakalandı. İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri olarak bilinen ve ‘Baron’ lakabını taşıyan Nedevski, İsveç makamlarınca ‘uyuşturucu’ ve ‘para aklama’ suçlarından aranıyordu.Yetkililer, Nedevski’nin Bodrum’da olduğu bilgisini aldıktan sonra, şüphelinin kaldığı evi tespit ederek bugün öğle saatlerinde bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında sahte kimlikle […]

Bodrum’da Interpol Tarafından Aranan Çete Lideri Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Alexander Nedevski (38), konakladığı evde yakalandı.

İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri olarak bilinen ve ‘Baron’ lakabını taşıyan Nedevski, İsveç makamlarınca ‘uyuşturucu’ ve ‘para aklama’ suçlarından aranıyordu.Yetkililer, Nedevski’nin Bodrum’da olduğu bilgisini aldıktan sonra, şüphelinin kaldığı evi tespit ederek bugün öğle saatlerinde bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında sahte kimlikle yakalanan Alexander Nedevski, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Kaynak: Anter Haber


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ