Bodrum Belediyesi’nden Turgutreis’te Aydınlatma Hamlesi

Bodrum Belediyesi’nden Turgutreis’te Aydınlatma Hamlesi Bodrum Belediyesi, Turgutreis Mahallesi’nde başlattığı aydınlatma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen proje kapsamında, Turgutreis Meydanı ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı arasındaki bölgeye yeni aydınlatma direkleri yerleştiriliyor. Şu ana kadar 45 aydınlatma direği dikilirken, toplamda 63 direğin bölgeye monte edilmesi planlanıyor. Muhtar Çalışmalardan Memnun Turgutreis Mahalle […]

Bodrum Belediyesi’nden Turgutreis’te Aydınlatma Hamlesi

Bodrum Belediyesi’nden Turgutreis’te Aydınlatma Hamlesi

Bodrum Belediyesi, Turgutreis Mahallesi’nde başlattığı aydınlatma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen proje kapsamında, Turgutreis Meydanı ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı arasındaki bölgeye yeni aydınlatma direkleri yerleştiriliyor. Şu ana kadar 45 aydınlatma direği dikilirken, toplamda 63 direğin bölgeye monte edilmesi planlanıyor.

Muhtar Çalışmalardan Memnun

Turgutreis Mahalle Muhtarı Hasan Gökhan Satılmış, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve ekibine teşekkür etti.

Aydınlatma Projesi Yarımada Genelinde Devam Edecek

Destek Hizmetleri Müdürü Hasan Duman, Başkan Tamer Mandalinci’nin talimatıyla sahil bölgelerinde başlatılan aydınlatma projelerinin, Turgutreis’te olduğu gibi yarımadanın diğer sahillerinde de devam edeceğini belirtti. Duman, “Arızalı veya aydınlatması olmayan bölgelerimizi tamamen yeniliyoruz. Bu çalışmalarımız sahillerimizin tamamında sürecek” dedi.

Akıllı LED Aydınlatmalar Güvenliği Artıracak

Gücü 70 ila 90 Watt arasında değişen yeni nesil beyaz LED armatürlerin, bölgedeki aydınlatma ihtiyacını karşılayacağı belirtiliyor. İkaz sistemli ve uzaktan kontrol edilebilen bu akıllı aydınlatma direkleri, vatandaşların yolları daha güvenli kullanmasını sağlayacak. Yaklaşık 5 kilometrelik sahil şeridinde uygulanacak sistem, tasarruflu yapısıyla da dikkat çekiyor.

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde akıllı ve tasarruflu aydınlatma çalışmalarını planlı bir şekilde sürdüreceğini açıkladı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ