Bodrum Sinema Kültür Derneği’nden Vali Akbıyık’a Ziyaret

Bodrum Sinema Kültür Derneği’nden Vali Akbıyık’a Ziyaret Bodrum Sinema Kültür Derneği Başkanı Cenk Sezgin, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sezgin, derneğin çalışmaları ve “Sinemanın Kalbi Bodrum’da Atıyor” mottosuyla 30 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası hakkında Vali Akbıyık’a bilgi verdi. Vali Dr. İdris […]

Bodrum Sinema Kültür Derneği’nden Vali Akbıyık’a Ziyaret

Bodrum Sinema Kültür Derneği’nden Vali Akbıyık’a Ziyaret

Bodrum Sinema Kültür Derneği Başkanı Cenk Sezgin, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sezgin, derneğin çalışmaları ve “Sinemanın Kalbi Bodrum’da Atıyor” mottosuyla 30 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası hakkında Vali Akbıyık’a bilgi verdi.

Vali Dr. İdris Akbıyık, Bodrum Sinema Kültür Derneği’nin Türk sinemasına ve Bodrum’un tarihi ile kültürel mirasının tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı Sezgin’e teşekkür ederek, Bodrum’da yapılan bu tür etkinliklerin hem sanat dünyası hem de bölge turizmi açısından önemli olduğunu vurguladı.

  1. Bodrum Türk Filmleri Haftası, Türk sinemasının seçkin yapımlarını izleyiciyle buluştururken, Bodrum’un kültürel zenginliklerine de dikkat çekecek.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ