Kos Belediye Başkanı Bodrum’da: Dostluk Konseri ile Kültürel Bağlar Güçleniyor

Kos Belediye Başkanı Bodrum’da: Dostluk Konseri ile Kültürel Bağlar Güçleniyor Uluslararası İki Yaka Kültür Festivali kapsamında Bodrum’da gerçekleştirilecek olan 2. Bodrum & Kos Dostluk Konseri için Kos Belediye Başkanı Sayın Theodosis Nikitaras ve beraberindeki heyet, Bodrum’a geldi. Kos heyetini Bodrum Limanı’nda karşılayan Bodrum Belediyesi, başkanı ve heyetini belediyede misafir etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum […]

Kos Belediye Başkanı Bodrum’da: Dostluk Konseri ile Kültürel Bağlar Güçleniyor

Kos Belediye Başkanı Bodrum’da: Dostluk Konseri ile Kültürel Bağlar Güçleniyor

  1. Uluslararası İki Yaka Kültür Festivali kapsamında Bodrum’da gerçekleştirilecek olan 2. Bodrum & Kos Dostluk Konseri için Kos Belediye Başkanı Sayın Theodosis Nikitaras ve beraberindeki heyet, Bodrum’a geldi. Kos heyetini Bodrum Limanı’nda karşılayan Bodrum Belediyesi, başkanı ve heyetini belediyede misafir etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen festival, 11-12-13 Ekim tarihlerinde Kumbahçe Meydanı’nda çeşitli etkinlikler ve konserlerle devam edecek. Her iki yakanın dostluk ve kültürel bağlarını güçlendirecek bu etkinliklerde, tüm vatandaşlar dostluk şölenine davetlidir.

Bodrum ve Kos arasındaki dostluğu pekiştiren konser ve etkinlikler, Ege’nin iki kıyısındaki halkların kültürel zenginliklerini paylaşma fırsatı sunacak.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ