Galatasaray’da Davinson Sanchez üzüntüsü

Galatasaray’ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez’in sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma tespit edildi. 4 haftalık ayrılık öngörülüyor. Bu; Sanchez’in 8 maç kaçırması demek. Gözler Nelsson’da.

Galatasaray’da Davinson Sanchez üzüntüsü

galatasarayda davinson sanchez uzuntusu 9pGhQJCL

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın Manchester United ile çok kritik bir sınava çıkacak Galatasaray’da Davinson Sanchez şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor maçında sakatlanan Kolombiyalı stoperin MR sonucunda; sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma tespit edildiğini duyurdu. Sanchez’in yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Zorlu maç periyodu öncesi gelen bu haber, sarı-kırmızılıları sıkıntıya soktu.

KAAN DA ALTERNATİF

Sanchez’in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması, yıl sonuna kadar oynanacak (2 Şampiyonlar Ligi ve iki Fenerbahçe dahil) 8 maç kaçırması anlamına geliyor. Teknik Direktör Buruk bu zorlu süreç öncesi stoper tandemini değiştirmek zorunda kalacak. Aslan’ın hocasının önünde iki seçenek var:

1- Nelsson’un ilk 11’e girmesi ve Torreira ile Kaan’ın merkez orta sahada devam etmesi.

2- Kaan’ın stopere, merkez orta sahaya Sergio Oliveira veya Ndombele’nin geçmesi.

Davinson Sanchez bu sezon iki kulvarda 11 maçta sarı-kırmızılı formayı giydi ve 1 gol attı. Kolombiyalı stoper, İngiltere’de 3-2 biten Manchester United maçında 2 asist yapmıştı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ