Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı Elde Etti

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Cansu Aydemir, Wushu-Kungfu Avrupa Şampiyonası’nda ve Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı Elde Etti Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Cansu Aydemir, ülkemizin ev sahipliği yaptığı Wushu-Kungfu Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla 2 dalda Avrupa 2’si olarak büyük bir başarı elde etti. Bu önemli başarı, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından duyuruldu. Cansu Aydemir, Avrupa […]

Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı Elde Etti

bodrumlu cansu aydemir den cifte madalya bravo cansu

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Cansu Aydemir, Wushu-Kungfu Avrupa Şampiyonası’nda ve Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı Elde Etti

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Cansu Aydemir, ülkemizin ev sahipliği yaptığı Wushu-Kungfu Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla 2 dalda Avrupa 2’si olarak büyük bir başarı elde etti. Bu önemli başarı, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından duyuruldu.

Cansu Aydemir, Avrupa Şampiyonası’ndaki başarısını hemen ardından Sakarya’da düzenlenen Türkiye Wushu Kungfu Şampiyonası’nda da sürdürerek Türkiye Şampiyonu oldu. Kısa bir süre içinde elde ettiği iki önemli madalya ile spor dünyasında adından söz ettiren Aydemir, hem Bodrum’u hem de Türkiye’yi gururlandırdı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Cansu Aydemir’in bu başarısını bir duyuru ile kamuoyuyla paylaşarak sporcu ve eğitmenleri tebrik etti. Cansu Aydemir ve onun bu başarıdaki katkısı olan eğitmenleri, elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı kutluyoruz. Başarılarının devamını dileriz.

Kaynak: Anter Haber


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ