Ahmet Aras’ın Danışmanı Levent Arkan’ın “Deepfake” dediği ses kayıtları, Gerçek Çıktı

Ahmet Aras’ın Danışmanı Levent Arkan’ın “Deepfake” dediği ses kayıtları, Gerçek Çıktı Eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Başdanışmanı Levent Arkan’ a ait olduğu iddia edilerek yayınlanan ses kayıtları, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine, Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü tarafından incelendi. Yayınlanan ses kayıtlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, MHP Genel Başkanı Devlet […]

Ahmet Aras’ın Danışmanı Levent Arkan’ın “Deepfake” dediği ses kayıtları, Gerçek Çıktı

Ahmet Aras’ın Danışmanı Levent Arkan’ın “Deepfake” dediği ses kayıtları, Gerçek Çıktı

Eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Başdanışmanı Levent Arkan’ a ait olduğu iddia edilerek yayınlanan ses kayıtları, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine, Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü tarafından incelendi.

Yayınlanan ses kayıtlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi Üyelerine hakaret ve iftira yer almakta idi.

Ayrıca, Ahmet Aras’a ve kendisine küfredildiğine dair mahkemede yalancı şahitliğe zorlanan belediye personeline baskı yaptığı ses kaydı da bulunuyordu.

Yayınlanan ses kayıtlarının ardından Ahmet Aras’ın Başdanışmanı Levent Arkan;

“Zamanında FETÖ’nün kullandığı taktikleri ve bilgisayar programlarının günümüzdeki versiyonlarını kullanarak bana itibar suikasti yapmaya kalkan şerefsizlere ve bu şerefsizlerin ürettiği kurgu ses kayıtlarını gerçek olarak varsayıp benim görevden alınmam için çağrı yapan ve daha da ileri giderek, hakkımda suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyen siyaset tüccarlarına buradan bir defa daha sesleniyorum. Eğer ki sizin, namusunuz, şerefiniz varsa, kanıtlayın o ses kayıtlarındaki konuşmalarımın içine yerleştirilmiş ifadelerin bana ait olduğunu” dedi

Tehdit hakaret ve iftiralara devam etti.

Yetmedi;

“Bodrum Kadraj adlı haber sitesi görünümlü şantaj aracının sahibi olan Hasan Dirin ve suç örgütünün benim hakkımdaki “hakaret” iftiraları ile ilgili olarak Emniyet Teşkilatımızın ve Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığımızın değerli mensuplarına verdiğim ifademde; maruz kaldığım alçaklığı detaylarıyla anlattım. Sonrasında ise adli kontrol şartıyla serbest kalarak, işimin başına döndüm. Bu kamu malına çökme, tehdit ve şantaj çetesinin en ağır cezayı almasını sağlamak, ömrümün kalan kısmında en büyük hedefim olacak.”

“Bodrum’un gazeteci görünümlü belediye hortumcuları ve onların aşağılık işbirlikçileri tarafından aleyhimde tezgahlanan malum kumpasla ilgili hukuki süreci, ceza hukuku konusunda ülkemizin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Av. Prof. Dr. Ersan Şen başta olmak üzere; İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Başkanı olarak FETÖ davalarına bakan Av. Taner Akıncı ve Ersan Şen Hukuk Bürosu’nun çok değerli diğer avukatları takip ediyor. Dolayısıyla konu yargıda, söz ise hukukun duayenlerinde olduğu için, bu süreç boyunca benim söyleyeceğim başka bir şey olmayacak, bilginize.”

Tehdit ve hakaretlere devam ederken, Bodrum Eski Belediye Başkanı Ahmet Aras olaya sessiz kalarak olup bitene göz yummuştu.

Ahmet Aras’ın Başdanışmanı Levent Arkan, sosyal medyasından son olarak yalana iftiraya devam etmekte ısrar ederek yaptığı paylaşımda ;

“Uzun sayılacak bir süredir sesim çıkmayınca, dostlarım beni merak etmiş, her şey yolunda mı diye soran sorana.. Öncelikle hepsine teşekkür ediyorum. Evet her şey eskisinden çok daha güçlü ve iyi olarak yolunda. Bodrum Belediyesi’ni yıllarca hortumlayan gazeteci görünümlü bir şerefsizin ve şerefsiz işbirlikçilerinin Şubat ayında tezgahladıkları montaj, dublaj, deepfake ses kayıtları kumpası, onların hayal ettikleri gibi benim tutuklanmama veya itibar kaybına uğramama neden olmadı. Aksine, bu ses kayıtlarını oluşturanların tümü ortadan kayboldu.. Bunları internette yayınlayan şerefsiz ise haber sitesi görünümlü şantaj aracını yayından kaldırarak yurt dışına kaçmış. Maruz kaldığım kumpas vakasının bugün itibarıyla özeti, kısaca böyle. Ve tabii ki durmak yok. Hortumculara yol vermeden, Bodrum için, Muğla için çalışmaya devam..”

İfadelerini kullandı.

Deepfake dedi gerçek çıktı…

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine, Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü tarafından incelenen ses kayıtları için hazırlanan raporda, şu ifadeler yer almakta;

Bodrumkadraj.com haber sitesinin imtiyaz sahibi Hasan Dirin ,20/02/2024 tarihli dilekçe ile Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına sunduğu ses kaydının yapay zeka ile oluşturulup oluşturulmadığının araştırılmasını talep etti.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı ses kayıtlarının incelenmesini, Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’nden talep etti.

Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü tarafından hazırlanan raporda;

Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’nün 06/04/2024 tarihli raporunda: “Yapılan incelemeler neticesinde, ses kayıtlarının içeriğinde yöntem kısmında belirtmiş olduğumuz ölçütler bakımından herhangi bir tutarsızlığa rastlanılmamış olup incelemeye konu sesler ve konuşmalar üzerinde, konuşma oranı, arka plan seslerinin kaydın geneline uyumu, anlamsal bütünlük ve sözceler arası ezgisel uyum, dip gürültüsünün akıcılığı ve sabit şiddette süreğenliği yönüyle bütünlük arz ettiği görülmüştür.” şeklinde bildirildi.

Bodrum Belediyesi’nin milyonlarca kamu zararına yol açan ve halen Bodrum Belediyesi’ne ait binayı, kendi ofisiymiş gibi kullanan Ahmet Aras’ın Başdanışmanı Levent Arkan’ a, Bodrum’un Emin Adamı Mimar Tamer Mandalinci’ de sessiz kalmakta.

Başta Cumhurbaşkanı ve siyasi parti genel başkanlarına hakaret eden bu şahıs, CHP’li belediye tarafından korunmakta ve finanse edilmekte.

Danışman Levent Arkan’ ın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı tehdit ettiği ve şantaj yaparak yeni sözleşme yaptığı iddiaları yaygın halde kamuoyunda konuşulmaktadır.

Ahmet Aras’ın Başdanışmanı Levent Arkan hakkında yapılan şikayetler üzerine, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, soruşmalar devam etmekte ve açılan davalar sürmektedir.

İŞTE O SES KAYITLARI

Ahmet Aras’ın Danışmanı Levent Arkan'ın


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ