Bodrum Geriş Mahallesi Muhtarı’ndan Çöp İsyanı

Bodrum Geriş Mahallesi Muhtarı’ndan Çöp İsyanı Bodrum Geriş Mahallesi Muhtarı Hayrullah Kayacan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla çöp sorunu hakkında tepkisini dile getirdi. Kayacan, Bodrum’daki tüm çöp konteynırlarının en kısa sürede toplanmasını ve herkesin kendi çöpünü çöp arabasına ayrıştırarak atmasını önerdi. Ayrıca, ayrıştırılan çöplerden belirlenen miktarda para iadesi alınıp bu iadenin çöp vergisinden düşülmesi gerektiğini […]

Bodrum Geriş Mahallesi Muhtarı’ndan Çöp İsyanı

Bodrum Geriş Mahallesi Muhtarı’ndan Çöp İsyanı

Bodrum Geriş Mahallesi Muhtarı Hayrullah Kayacan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla çöp sorunu hakkında tepkisini dile getirdi. Kayacan, Bodrum’daki tüm çöp konteynırlarının en kısa sürede toplanmasını ve herkesin kendi çöpünü çöp arabasına ayrıştırarak atmasını önerdi. Ayrıca, ayrıştırılan çöplerden belirlenen miktarda para iadesi alınıp bu iadenin çöp vergisinden düşülmesi gerektiğini belirtti.

“Ne kadar çok çöp konteynırı, o kadar çok pislik… Hiç kimse kimsenin çöpünü ya da pisliğini görmek zorunda kalmasın. Ben komşumun akşam yediğini, çocuğunun bezini ya da işletmelerinin çöpünün pis kokusuyla yaşamak zorunda değilim. Ayrıca, hiç kimse benim pisliğim ile yaşamak zorunda değil,” ifadelerini kullanan Kayacan, çöp sorununa dikkat çekti ve yetkililerden acil çözüm beklediğini vurguladı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ