Bodrum’da Düğünde Kavga Olayında, 4 Şüpheli, Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklandı.

Bodrum’da Düğünde Kavga Olayında, 4 Şüpheli, Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklandı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleşen bir düğünde, gelin ve damadın da aralarında bulunduğu 13 kişinin yaralandığı kavga anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 14 Ağustos’ta Ortakent Mahallesi’ndeki bir düğünde meydana geldi. İddiaya göre, “yan baktın” meselesi yüzünden iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçak, şişe […]

Bodrum’da Düğünde Kavga Olayında, 4 Şüpheli, Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklandı.

Bodrum’da Düğünde Kavga Olayında, 4 Şüpheli, Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklandı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleşen bir düğünde, gelin ve damadın da aralarında bulunduğu 13 kişinin yaralandığı kavga anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 14 Ağustos’ta Ortakent Mahallesi’ndeki bir düğünde meydana geldi. İddiaya göre, “yan baktın” meselesi yüzünden iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçak, şişe ve sandalyelerin de kullanıldığı kavgada, 4’ü bıçakla olmak üzere 13 kişi yaralandı. Yaralılar, gelin ve damat da dahil olmak üzere, ihbar üzerine bölgeye gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kavga anı, düğün salonunun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kalabalık bir grubun kavga ettiği anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ