Bakan Mehmet Ersoy’un Tepkisi Bekleniyor

Fatih Altaylı’dan Gündem Yaratan Yazı: “Yedek Bakan New York’ta” Bakan Mehmet Ersoy’un Tepkisi Bekleniyor 23 Eylül tarihli yazısında Fatih Altaylı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu’yu hedef alan iddialara yer verdi. Altaylı, Mumcu’nun geçmişten bu yana süregelen tartışmalı ilişkilerini ve son dönemde ortaya çıkan gelişmeleri değerlendirdi. “Monaco Skandalı’ndan Kaçış” Altaylı, Bakan Yardımcısı Mumcu’nun AKP’de […]

Bakan Mehmet Ersoy’un Tepkisi Bekleniyor

Fatih Altaylı’dan Gündem Yaratan Yazı: “Yedek Bakan New York’ta”

Bakan Mehmet Ersoy’un Tepkisi Bekleniyor

23 Eylül tarihli yazısında Fatih Altaylı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu’yu hedef alan iddialara yer verdi. Altaylı, Mumcu’nun geçmişten bu yana süregelen tartışmalı ilişkilerini ve son dönemde ortaya çıkan gelişmeleri değerlendirdi.

“Monaco Skandalı’ndan Kaçış”

Altaylı, Bakan Yardımcısı Mumcu’nun AKP’de büyük yankı uyandıran “Monaco Istakoz Skandalı” sırasında da görevde olduğunu hatırlatarak, Mumcu’nun bu skandaldan ustalıkla sıyrıldığını belirtti. Mumcu’nun, skandal ortaya çıktığında hızla Türkiye’ye dönerek kendisini olayın dışında gösterdiğini vurgulayan Altaylı, bu durumun dikkat çekici olduğunu söyledi.

Borsa Manipülasyonu İddiaları

Fatih Altaylı, Mumcu’nun eşiyle ilgili de önemli iddiaları gündeme getirdi. Basına yansıyan haberlere göre, Mumcu’nun eşi, borsa manipülasyonundan cezalı Enver Çevik ile ortaklık kurmuştu. Altaylı, bu iddiaların ciddi olduğunu ve araştırılması gerektiğini savundu. Özellikle, Mumcu’nun eşinin gelir kaynaklarının incelenmesi gerektiğini belirten Altaylı, bu ilişkilerin aklanması için soruşturmanın elzem olduğunu ifade etti.

Erişim Engeli Tepkisi

Ancak, Altaylı’nın yazısında en çok dikkat çeken nokta, bu haberlerin bir anda ortadan kaybolması oldu. Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu’nun Polatlı’daki bir mahkemeden tüm haberlere erişim yasağı getirdiğini belirten Altaylı, bu gelişmenin kendi fikrini değiştirdiğini açıkladı. Mumcu’nun bu hamlesiyle ilgili olarak, “Temiz insan ‘Araştırın’ derdi, haberlere erişim yasağı getirmezdi” ifadelerini kullanan Altaylı, artık bu ortaklığın “temiz” olmadığı konusunda şüphe duymadığını belirtti.

Bakan Mehmet Ersoy’un Tepkisi Bekleniyor

Altaylı yazısını, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un bu gelişmelere nasıl tepki vereceğini merak ettiğini belirterek noktaladı. Ersoy’un bu örtbas girişimine ortak olup olmayacağı sorusu, önümüzdeki günlerde kamuoyunun cevabını arayacağı bir konu haline gelmiş durumda.

Fatih Altaylı’nın bu yazısı, Batuhan Mumcu hakkındaki iddiaları yeniden gündeme taşıyarak, konunun daha geniş bir kitle tarafından tartışılmasına yol açtı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ