Dibeklihan’da dört sergi açılışının aynı anda

Dibeklihan’da dört sergi açılışının aynı anda Dibeklihan’da 28 Eylül Cumartesi saat 18:30’da aynı anda dört sergi açılışı gerçekleşecek. Açılışta, eserleri yer alacak sanatçıların konuşmalarının ardından sergiler ziyarete açılacak. Dört sergi açılışının aynı anda gerçekleştiği Dibeklihan’da bu yıl plastik sanatlar alanında birbirinden kıymetli çok sayıda sanatçıya yer verildi. Sergilerde resim, heykel, seramik ve fotoğraf alanındaki eserler […]

Dibeklihan’da dört sergi açılışının aynı anda

Dibeklihan’da dört sergi açılışının aynı anda

Dibeklihan’da 28 Eylül Cumartesi saat 18:30’da aynı anda dört sergi açılışı gerçekleşecek. Açılışta, eserleri yer alacak sanatçıların konuşmalarının ardından sergiler ziyarete açılacak. Dört sergi açılışının aynı anda gerçekleştiği Dibeklihan’da bu yıl plastik sanatlar alanında birbirinden kıymetli çok sayıda sanatçıya yer verildi.

Sergilerde resim, heykel, seramik ve fotoğraf alanındaki eserler dört ayrı mekanda sanatseverlerle buluşacak.

İ. Hakkı Tonguç Sanat Galerisi’nde Payam Latifi “Düşler Diyarı” Resim ve Seramik Sergisi yer alacak.

Erdinç Bakla Sanat Galerisi’nde Hakan Ergun Seramik Sergisi yer alıyor.

Orhan Kemal Meydanı’nda Ayfer Türkmen “Sudan Sebep” Suluboya Resim Sergisi yer alıyor.

Yıldız Kenter Sanat Galerisi’nde ise Bodrum ART Derneği’nin 50 Sanatçısından oluşan “Bodrum Mavisi” temalı karma sergisi yer alıyor.

28 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 18:30’da açılışı yapılan sergiler 24 Ekim 2024 tarihine kadar pazartesi dışında diğer günler 10:00 – 20:00 saatleri arasında gezilebilir.

DIBEKLIHAN SERGI AFISI 1


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ