“Muğla’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonunda 43 Şüpheli Tutuklandı”

Muğla ve ilçelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 43 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sırasında uyuşturucu maddeler, sentetik haplar, ruhsatsız silahlar ve fişekler ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Operasyonlar kapsamında toplamda 193 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Bu operasyonlar, Muğla’da uyuşturucuyla mücadelede güvenlik güçlerinin kararlılığını gösteriyor.

“Muğla’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonunda 43 Şüpheli Tutuklandı”

muglada zehir tacirlerine buyuk darbe 43 zanli tutuklandi 1697484581

“Muğla’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonunda 43 Şüpheli Tutuklandı”

Muğla ve ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında, uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan 43 şüpheli gözaltına alındı.

Muğla’da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen kişilere yönelik olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi. Kent merkezi ve ilçelerinde tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenleyen polis ekipleri, 43 şüpheliyi yakaladı.

Operasyonlar sırasında yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ve sentetik hap ile 3 ruhsatsız silah ve 12 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklama kararı verilen 43 şüpheli, cezaevine gönderildi.

Bu operasyonların kapsamında toplamda 193 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi. Muğla’da uyuşturucuyla mücadele kapsamındaki bu operasyonlar, güvenlik güçlerinin suçla mücadelesine devam ettiğini gösteriyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ