İlk Muğla Tiyatro Festivali 31 Ekim’de Başlıyor

Muğla’da ilk kez düzenlenecek “Muğla Tiyatro Festivali” 31 Ekim’de start alacak. 5 gün süreyle devam edecek festivalde ünlü tiyatro sanatçıları sahne alacak. Festivalin amacı, tiyatro sanatını tanıtmak ve sevdirmek, ayrıca toplumla tiyatro arasındaki bağı güçlendirmek. Dernek Başkanı Mehmet Topbaş, festivale olan büyük heyecanını ve gelecekteki planlarını paylaştı.

İlk Muğla Tiyatro Festivali 31 Ekim’de Başlıyor

AA 20231018 32448595 32448591 MUGLA TIYATRO FESTIVALI 31 EKIMDE BASLAYACAK

İlk Muğla Tiyatro Festivali 31 Ekim’de Başlıyor

Muğla Tiyatro ve Sinema Sanatçıları Derneği tarafından düzenlenecek olan ilk “Muğla Tiyatro Festivali”, 31 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin tanıtım toplantısı, Menteşe ilçesindeki Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapıldı.

“Avni Burak Yenice Yılı” adı verilen festivalde, tanınmış tiyatro sanatçıları Turgay Tanülkü, Zihni Göktay, Ayhan Taş, Hakan Bilgin, Erkan Taşdöğen ve Vecihi Ofluoğlu sahne alacak. Festivalin amacı, tiyatro sanatını tanıtmak ve sevdirmek, toplumla tiyatro sanatı arasındaki bağı güçlendirmek ve farklı kültürlerin tiyatro anlayışını aktarmak olarak belirlendi.

Dernek Başkanı Mehmet Topbaş, festivale olan heyecanını dile getirerek, tiyatro ve sinemaya yeni bir ivme kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Topbaş, festivalin sürdürülebilirliğini sağlamayı ve her yıl farklı bir Muğlalı sanatçı ile adlandırmayı arzuladıklarını ifade etti.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ