Eğitim Sen Bodrum Yeni Görev Dağılımını Açıkladı ve Mücadele Vurgusu Yaptı

Eğitim Sen Bodrum’un yeni dönem görev dağılımı açıklandı. Açılış konuşmasını 11. dönem Eğitim Sen Başkanı Yüksel Okyay yaptı. Okyay, eğitim emekçileri olarak mücadelelerinin devam edeceğini ve yeni görev alacak kişilere başarılar diledi.

Eğitim Sen Bodrum Yeni Görev Dağılımını Açıkladı ve Mücadele Vurgusu Yaptı

AA 20231019 32458376 32458371 OYUNCU ESRA AKKAYA BODRUMDA GECIRDIGI TRAFIK KAZASINI YARA ALMADAN ATLATTI 1

Eğitim Sen Bodrum Yeni Görev Dağılımını Açıkladı ve Mücadele Vurgusu Yaptı

Kaynak : Anterhaber.com

Eğitim Sen Bodrum, yeni dönem için görev dağılımını şu şekilde açıkladı: Şükriye Akengin – Baş Temsilci, Gönül Ay – Kadın Sekreteri, Ercan Yıldırım – Eğitim-Örgütlenme Sekreteri, Cezmi Öztürk – Mali Sekreteri, Mehmet Güzelordu – Hukuk Sekreteri.

  1. dönem Eğitim Sen Başkanı Yüksel Okyay açılış konuşmasında, eğitim emekçileri olarak mücadele tarihlerinden aldıkları güç ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini belirtti. Okyay, “Parasız, Eşit, Laik, Özgürlükçü, Bilimsel, Demokratik, Anadilde Eğitim Mücadelemizden Asla Vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Konuşmasında ayrıca, Bodrum’da Eğit Sen ve Eğitim Sen örgütlenmesinde ve mücadelesinde büyük bir özveriyle çalışmış, bugün aramızdan ayrılmış olan Nevzat Can, Gökhan Balaban, Cemil Altunel, Çerkez Aydemir ve yakın zamanda kaybettiğimiz Çerkez Aydemir gibi öğretmenleri saygıyla andı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ