Bodrum’da “O Anlar” Sergisi Atatürk’ün Az Bilinen Fotoğraflarını Gün Yüzüne Çıkarıyor

Bodrum Gönüllüleri tarafından düzenlenen “O Anlar” isimli fotoğraf sergisi, Atatürk’ün 30 yıllık dönemini anlatan nadir ve orijinal fotoğrafları Bodrumlularla buluşturdu. Sergi, 3 gün süreyle açık kalacak.

Bodrum’da “O Anlar” Sergisi Atatürk’ün Az Bilinen Fotoğraflarını Gün Yüzüne Çıkarıyor

ataturk un 30 yillik donemini yansitan fotograflar ilk kez sergilendi

Bodrum’da “O Anlar” Sergisi Atatürk’ün Az Bilinen Fotoğraflarını Gün Yüzüne Çıkarıyor

Kaynak: Anter Haber

Bodrum Gönüllüleri tarafından düzenlenen ve fotoğraf sanatçısı Onur Ercoşkun’un “O Anlar” adlı sergisi, Atatürk’ün 30 yıllık dönemini anlatan nadir fotoğraflarını Bodrumlularla buluşturdu.

Serginin Açılışı ve İçeriği

Dernek Başkanı Taner Akbal ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu sergide, Onur Ercoşkun ailesinden kendisine miras kalan, bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış Atatürk fotoğraflarını sergiledi. Ercoşkun, 1907-1937 yılları arasına ait 45 fotoğrafı sergileyecek ve her birinin altına bilgilendirme notları ekledi.

Atatürk’ün Bilinmeyen Fotoğrafları

İstanbul’dan Bodrum’a yerleşen Ercoşkun, ailesinin geniş bir Atatürk fotoğraf arşivine sahip olduğunu ve bu fotoğrafları Cumhuriyetin 100. yılında vatandaşlarla paylaşmayı amaçladığını belirtti.

Taner Akbal’ın Yorumu

Bodrum Gönüllüleri Derneği Başkanı Taner Akbal, serginin Atatürk’ün hayatına ve devrimlerine farklı bir pencere açtığını, böylece ziyaretçilerin Atatürk’ün ilham verici liderliği ve özgün düşüncelerini daha yakından keşfetme fırsatı bulduğunu ifade etti.

Sergi Üç Gün Açık

Sergi, Bodrum’da üç gün boyunca açık kalacak ve ziyaretçilerini ağırlayacak.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ