Denizin Kızları, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılında Sahada Fırtına Gibi Esti

Denizin Kızları, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılında, seyircilerin coşkulu desteğiyle Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş’yi 35-23 mağlup etti. Maçın ardından galibiyet ve Cumhuriyet’in 100. yılı, Bodrum’da Kortej ile kutlandı.

Denizin Kızları, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılında Sahada Fırtına Gibi Esti

Denizin Kızları, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılında Sahada Fırtına Gibi Esti

Kaynak: Anter Haber

Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşen basketbol maçında Denizin Kızları, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl kutlamalarına denk gelen tarihte, seyircilerin coşkulu desteğiyle Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş’yi 35-23 mağlup etti.

Seyirci Desteği ve Enerjiyle Galibiyet

Maç, tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başladı. Denizin Kızları, ilk yarıyı 18-8 önde tamamladı. İkinci yarıda da enerjilerini kaybetmeyen ekip, seyircilerin marşlar ve tezahüratlar eşliğinde sahada mücadele etti.

Avrupa Hedefi ve Gelecek Maçlar

Maçın ardından, Cumhuriyetin 100. yılı ve galibiyet, Bodrum’da düzenlenen Kortej ile kutlandı. Kadın sporcular, 2023-2024 EHF Kadınlar Avrupa Turnuvası’nın üçüncü turunda Armada Praxis Yalıkavak Spor ve SSV Brixen Sudtirol takımlarıyla 11 Kasım’da İtalya’da karşı karşıya gelecekler. Sporcular, Cumhuriyet’in başarılı kadınları olarak Avrupa’da da ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ