“Muğla’nın Bisiklet Gururları: Genç Sporcular Türkiye 2.’si ve 5.’si Oldu”

“Muğla’nın Bisiklet Gururları: Genç Sporcular Türkiye 2.’si ve 5.’si Oldu” Genç Bisikletçi İsmail Mert Bozkurt, 2023 Türkiye U23 Erkekler Kategorisi’nde Türkiye 2.’si olarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarı, Muğla’dan gelen genç sporcuların alt yapıda da önemli bir yetenek havuzuna sahip olduğunu gösteriyor. Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından İstanbul Beykoz Spor Ormanı, Bisiklet Parkurunda düzenlenen […]

“Muğla’nın Bisiklet Gururları: Genç Sporcular Türkiye 2.’si ve 5.’si Oldu”

muglali bisikletciler istanbul dan basarili dondu

“Muğla’nın Bisiklet Gururları: Genç Sporcular Türkiye 2.’si ve 5.’si Oldu”

Genç Bisikletçi İsmail Mert Bozkurt, 2023 Türkiye U23 Erkekler Kategorisi’nde Türkiye 2.’si olarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarı, Muğla’dan gelen genç sporcuların alt yapıda da önemli bir yetenek havuzuna sahip olduğunu gösteriyor.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından İstanbul Beykoz Spor Ormanı, Bisiklet Parkurunda düzenlenen yarışa katılan Karya Bisiklet Kulübü sporcuları Adem Can Ateş, Nurettin Emre Oruç, Emre Özkurt, Barış Akkoyun, Ömer Taha Yalçın, Fatih Güngör, Ekin Erkan Okuyucu ve İsmail Mert Bozkurt, 2022 sezonunun ardından 2023 sezonunu da başarı ile tamamlayarak Muğla’nın gururu oldular.

Takımın başarısında büyük pay sahibi olan Antrenör Akif Bozkurt, “Takımımız gerçekten önemli takımların arasından sıyrılarak bu başarıyı elde etti. Bu da bizi her şeyden fazla gururlandırıyor” dedi. Takımın Takım Menajeri Emre Turan ise, “Muğla Valiliği’nin destekleri ile kısa sürede ana sponsorsuz bu noktaya gelmek bizi çok mutlu ediyor. Sporcularımız şimdi biraz dinlenecekler ve ardından 2024 sezonu için hazırlıklara başlayacaklar. Takımımıza destek vermek istiyoruz ve umarım seneye daha büyük başarılara imza atabiliriz” şeklinde konuştu.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ