Gedson Fernandes: “Beşiktaş, mağlubiyeti bu kadar kolay kabullenmemeli”

Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, Antalyaspor maçındaki yenilginin sorumluluğunu üstlenerek takımın gidişatına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Gedson Fernandes: “Beşiktaş, mağlubiyeti bu kadar kolay kabullenmemeli”

gedson fernandes besiktas maglubiyeti bu kadar kolay kabullenmemeli

Beşiktaş’ın Antalyaspor’a 3-2 yenildiği maçtan sonra açıklamalarda bulunan Gedson Fernandes, mağlubiyetten kendilerinin sorumlu olduğunu dile getirdi.

Maçtan sonra yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Portekizli orta saha, “Kabul etmesi zor. Yine mağlubiyet. Elimizden geleni, gerekeni yapamadık. Kazanmak istiyorduk. Taraftarımızı üzdük. Daha iyisini yapmalıydık. Rakibimiz bizden daha çok istedi ve biz kaybettik.” dedi.

Mağlubiyeti kolay kabullendiklerini dile getiren 24 yaşındaki futbolcu, “Kimseyi suçlamaya gerek yok. Birlikte kaybediyoruz. Biz Beşiktaş’ız, daha iyisini yapmalıyız. Beşiktaş, mağlubiyeti bu kadar kolay kabullenmemeli ve alışkanlık haline getirmemeli.” yorumu yaptı.

Kimseyi suçlamayacaklarını söyleyen Gedson, “Taraftara karşı boynumuz bükük. Kimseyi suçlamamalıyız. Kulüp olarak hep birlikte bu kötü gidişatın sorumlusuyuz.” ifadelerini kullandı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ