Bodrum’dan Taziye Ziyaretine Giden Aile Kaza Yaptı: 5 Yaralı

Bodrum’dan Aydın’ın Kuyucak ilçesine taziye ziyaretine giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, mola sırasında el freni çekilmeden hareket ederek 20 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada 5 kişi yaralandı ve yaralılardan ikisinin durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bodrum’dan Taziye Ziyaretine Giden Aile Kaza Yaptı: 5 Yaralı

bodrum dan aydin a taziye ziyaretine giden ailenin otomobili ucuruma yuvarlandi 3 u cocuk 5 kisi yaralandi

Bodrum’dan Taziye Ziyaretine Giden Aile Kaza Yaptı: 5 Yaralı

Bodrum’dan Aydın’ın Kuyucak ilçesi Sarıcaova Mahallesi’ne taziye ziyaretine giden bir ailenin trajik bir trafik kazası geçirdiği bildirildi. 09 UH 110 plakalı otomobilin kadın sürücüsü S.E.Y’nin mola vermek için yol kenarında durduğu sırada, el frenini çekmeyi unutması sonucu aracın hareket ettiği ve yaklaşık 20 metrelik uçurumdan yuvarlandığı iddia edildi.

Kazada, otomobilde bulunan S.A., C.A. ve çocuklar S.E, H.E.E. ve M.A. yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine hızla ulaşan ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Nazilli Devlet Hastanesine sevk etti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan S.A’nın ve aracı kullanan annenin hayati tehlikesinin olduğu açıklandı.

Kazazedelerin, Bodrum ilçesinden yola çıkarak Kuyucak’ın Sarıcaova Mahallesi’ne taziye ziyaretine gittikleri öğrenildi. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti.

Kaynak: Anter Haber


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ