Bodrumspor, Edremit Deplasmanında Nefes Kesen Maçta 3-2 Mağlup

Bodrumspor, Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1’inci Lig A grubu 5’inci hafta karşılaşmasında, Edremit Belediyesi Altınoluk Spor Kulübüne konuk oldu. İlk seti kaybeden ve ikinci sette toparlanan yeşil-beyazlı ekip, maçı tie-break setine taşıdı ancak 3-2 mağlup oldu ve haftayı 7 puanla kapattı.

Bodrumspor, Edremit Deplasmanında Nefes Kesen Maçta 3-2 Mağlup

WhatsApp Image 2023 11 05 at 19 00 06

Bodrumspor, Edremit Deplasmanında Nefes Kesen Maçta 3-2 Mağlup

Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1’inci Lig A grubu 5’inci hafta mücadelesinde, Bodrumspor’un voleybol takımı, deplasmanda Edremit Belediyesi Altınoluk Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip, sahada gösterdiği mücadele ruhuyla dikkat çekti ancak ilk seti 27-25 geride tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci setinde toparlanan Bodrumspor, seti 21-25 lehine çevirerek durumu eşitledi. Üçüncü sette 25-22 geriye düşen ekip, dördüncü sette gösterdiği performansla 21-25’lik skorla maçta dengeyi sağladı ve mücadeleyi tie-break setine taşıdı. Uzatma setinde de çekişmeli anlar yaşandı, ancak Bodrumspor, 15-12’lik set skoruyla maçı 3-2 kaybetti.

Bu sonuçla Bodrumspor, haftayı 7 puanla kapatırken, Edremit Belediyesi Altınoluk Spor Kulübü karşısında zorlu bir deplasmandan eli boş dönmüş oldu. Maçın detayları ve takımın gelecek haftaki stratejileri üzerine çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Anter Haber


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ