SÖZCÜ’nün manşeti Meclis’te

Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın kuzeni Sedat Varank’ın Bodrum’da aldığı ve tepkiler üzerine iptal edilen ihale TBMM gündeminde… CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, kürsüden SÖZCÜ’nün manşetini gösterdi.

SÖZCÜ’nün manşeti Meclis’te

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın kuzeni Sedat Varank’ın Bodrum’da aldığı ve tepkiler üzerine iptal edilen ihaleyi TBMM gündemine getirdi. Alban kürsüden SÖZCÜ’nün manşetini göstererek şöyle dedi:

– Hani Ferdi Tayfur’un bir şarkısı vardı ya ‘Bu, senin şerefine emmioğlu’ diyordu. Bodrum’daki araziyi emmioğlunun şerefine verdiler. Kim verdi? Bir Bakanın kuzeni, Varank’ın kuzeni diğer bir Bakanın Yardımcısına, kendi kardeşine verdi. Sözleşme iptal oldu. Neden iptal oldu? Kamuoyu baskısı oluşunca geri çektiler ve teminatı yaktılar, bu sefer o arsayı, araziyi alamadılar.

aalban 21 14908708

GİDİN DE MEMLEKET KURTULSUN

– Bir köyde iki arkadaş göç ediyor, biri diyor ki ‘Köyden çıktık, hırsızlardan kurtulduk’. Arkadaşı da cevap veriyor. ‘Bu köyde iki hırsız vardı biri sen biri de ben. Köy kurtuldu’. Şimdi, siz de gidin de bu memleket kurtulsun, bu ülke kurtulsun, köylü kurtulsun, kentli kurtulsun, milletin artık yüzü gülsün.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ