Borsada hissesi olan dikkat! O tarihte kıyamet kopabilir

Piyasalarda hareketlilik devam ederken borsada hissesi hissesi olanlar dikkat! Piyasa Uzmana Hatice Kolçak 22 Haziran’a dikkat çekerek yatırımcıları uyardı. O tarihte kıyamet kopacak

Borsada hissesi olan dikkat! O tarihte kıyamet kopabilir

Seçimden sonra altın Euro o dolar yükselişi devam ederken borsada 100 endeksi 5561 endeksi ulaştı borsada hissesi olanlar o tarihe dikkat etsin! Uzman isim Hatice Kolçak borsa için kritik tarihi verdi

BORSA’DA HİSSESİ OLAN DİKKAT!

Dolar ve Euro son yılların zirve seviyelerine ulaştı. Borsa ise seçim sonrası yükselişe geçti. Piyasa Uzmanı Hatice Kolçak hisse sahibi olanları uyardı.

img 2566

22 HAZİRAN’DA BORSAYA DİKKAT

Bistin 5700’lere yaklaşıldığını belirten Kolçak, “ Bu rakam en son 2022’nin sonlarında ve 2023’ün başlarında görülen bir rakamdı” dedi.

Kolçak, “Döviz kuru yükselirse borsayı da etkiler. Bu duruma 22 Haziran tarihine yaklaşırken daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Kârlı bir satış yapılabilir. Tarife artışları ne olacak? Faiz oranları aynı zamanda borsanın da düşmanıdır. Para borsa yerine faize gidecek yani o anlamda olumsuz etki yapacaktır. Faiz oranları ne kadar yükselecek? Beklentileri karışık. Genel beklentiler yüksek. 22 Haziran’a yaklaşırken borsayı yakından takip etmemiz gerekiyor.” İfadelerini kullandı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ