Yatmadan önce yastığınızın kenarına 1 dilim kesip koyun. Sabah uyandığınızda sizi bir mucize bekleyecek…

C vitamini bombası limonu yemeklerde, salatalarda, içeceklerde sıkça kullanırız. Limonun uyurken de çok faydası varmış. Bir dilim limon ile mışıl mışıl uyumak mümkün. Uyku problemi yaşayanların denemesi gereken bu yöntem sizi de çok şaşırtacak …

Yatmadan önce yastığınızın kenarına 1 dilim kesip koyun. Sabah uyandığınızda sizi bir mucize bekleyecek…

C vitamini bombası limonu yemeklerde, salatalarda, içeceklerde sıkça kullanırız. Limonun uyurken de çok faydası varmış. Bir dilim limon ile mışıl mışıl uyumak mümkün. Uyku problemi yaşayanların denemesi gereken bu yöntem sizi de çok şaşırtacak.

Yapılan son araştırmalar limonun şaşırtan bir faydasını daha ortaya çıkardı. Üstelik bu kez tüketmeden… Uyumadan önce baş ucuna koyulan bir dilim limon meğer neler yapıyormuş neler… Yatağınızın yanına bir parça limon koymak da tüketmek kadar faydalı olabilir.

limon1

Uykudan önce yakın bir alana koyulan limonun kaliteli bir uyku sağladığı ortaya çıktı. Antibakteriyel özelliğiyle bilinen limon uyurken oluşan burun tıkanıklığını giderebilir. Gece uyumadan önce etrafınıza koyduğunuz limon kan basıncını düşürerek tansiyon problemlerinin önüne geçebilir. Limon kokusu duymak kişinin stresini azaltmada da etkilidir. Limon kokusu daha aktif ve konsantre çalışmayı sağlar.

limon

LİMONLU SUYUN FAYDALARI

Karaciğer fonksiyonlarını düzenler
Vücudu toksinlerden arındırır
Metabolizmayı hızlandırır
Tansiyonu düşürür
Cilt hücrelerini yeniler
Saçların güçlenmesini sağlar
Yağ depolanmasını önler
Kalp Hastalıklarını engeller
Ağrıları keser
Her sabah içilen limonlu su cildin kolajen üretiminin artmasını sağlayarak kırışıkları önler. Limonlu su ile gargara yapmak boğaz enfeksiyonlarına iyi gelir.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ