The Bodrum Cup Yelken Yarışları Bodrum’a Ulaştı

Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları için özel bir rota belirlenen Maximiles Black 35. The Bodrum Cup Yelken Yarışları, Selanik’ten başlayarak Bodrum’a ulaştı. Yarışçılar, 16-21 Ekim tarihleri arasında Bodrum etabında yarışacaklar ve kazananlar 21 Ekim’de kupalarını alacaklar.

The Bodrum Cup Yelken Yarışları Bodrum’a Ulaştı

AA 20231015 32415072 32415069 MAXIMILES BLACK 35 THE BODRUM CUP YELKEN YARISLARINA KATILAN TEKNELER BODRUMA GELDI

The Bodrum Cup Yelken Yarışları Bodrum’a Ulaştı

Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum yeri olan Yunanistan’ın Selanik kentinden start alan Maximiles Black 35. The Bodrum Cup Yelken Yarışları, Bodrum’a vardı. Önceki yıllardan farklı olarak Selanik ve İstanbul rotalarının da eklenmesiyle dikkat çeken yarışta, tekneler Kuşadası-Yalıkavak etabını tamamladıktan sonra Yalıkavak Marina’da ağırlandı.

16-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak Bodrum yarışı öncesinde, yarışçılar ve tekneler dinlenme fırsatı buldu. Yarışın Bodrum etabı, yarın akşam yapılacak kampana töreniyle resmi olarak başlayacak. Yarışçılar, Bodrum Limanı’ndan Çökertme ve Kissebükü’ne uzanacak rotada mücadele edecekler. Kazananlara kupaları, 21 Ekim Cumartesi akşamı düzenlenecek törenle verilecek.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ