Bodrum’da İlk Bodrum Pet Festivali 20-22 Ekim’de

Bodrum’da ilk kez düzenlenecek olan Bodrum Pet Festivali, Oasis Bodrum ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle 20-22 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşecek. Festival, pet sektörünün önde gelen butik ve üretici markalarını hayvanseverlerle buluşturacak ve evcil hayvanlar ile sokak hayvanlarına yardım sağlayacak bir etkinlik olarak düzenleniyor. Festival, farklı yaş gruplarına hitap eden kültürel ve sanatsal etkinlikler, eğlenceli aktiviteler ve ücretsiz söyleşiler sunacak. Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü de festivale katılarak gezici sağlık hizmetleri hakkında bilgi verecek.

Bodrum’da İlk Bodrum Pet Festivali 20-22 Ekim’de

pet fest

Bodrum’da İlk Bodrum Pet Festivali 20-22 Ekim’de

Bodrum, Oasis Bodrum ve Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla, pet sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirecek olan Bodrum Pet Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik, 20-22 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşecek ve evcil ve sokak hayvanlarının yararına düzenlenecek.

Bodrum, pet sahipleri ve hayvanseverler için heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlk kez düzenlenecek olan Bodrum Pet Festivali, Oasis Bodrum ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşecek. 20-22 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan etkinlik, pet sektörünün butik ve üretici markalarını hayvanseverlerle buluşturacak. Festivalde, evcil hayvanlar için özel olarak üretilen hediyelik eşyalar ve ihtiyaç ürünlerini bulabileceğiniz stantlar da yer alacak.

Festival, saat 10.00 ile 20.00 arasında gerçekleştirilecek ve farklı yaş gruplarına hitap edecek bir dizi etkinlik sunacak. Kültürel ve sanatsal aktiviteler, eğlenceli etkinlikler ve çocuklara yönelik söyleşilerle dolu bir programın parçası olan festivalde, tiyatro sanatçısı Melek Şahin tarafından yönetilen mama kabı atölyesi de çocuklar için düzenlenecek. Tiyatro sanatçısı Mihriban Er, “Pisi Kolojik Öyküler” hikaye kitabı ile çocuklarla buluşacak. Eğitmen Okan Yurtbil ise arama kurtarma köpeklerinin eğitim sürecini anlatacak söyleşilerle festivalde yer alacak. Tüm etkinlikler ücretsiz olacak ve ziyaretçilere keyifli bir vakit geçirme fırsatı sunacak. Festival süresince Hermos sponsorluğunda ücretsiz mama dağıtılacak.

Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, festivale bağlı Gezici Sağlık Aracı ile katılacak ve Cuma günü festivale gelen ziyaretçilere gezici araç işleyişi hakkında bilgilendirmede bulunacak.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ