SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 100. Yılında Bodrum’da Gösteri Uçuşu Yaptı

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri için Muğla’nın Bodrum ilçesinde gösteri uçuşu yaptı. Gösteri sırasında SOLOTÜRK pilotu, Bodrum Kalesi ve diğer önemli bölgelerin üzerinden alçak uçuşlar gerçekleştirdi. Gösteriyi binlerce kişi sahil şeridinden, yüksek bölge ve kruvaziyer gemilerinden izledi. Gösteri yaklaşık yarım saat sürdü ve izleyenlerin beğenisini topladı.

SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 100. Yılında Bodrum’da Gösteri Uçuşu Yaptı
  • Manşet Haber
  • 22 Ekim 2023 18:03 | Güncellenme: 23 Ekim 2023 08:32
  • 0
  • A+
    A-

SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 100. Yılında Bodrum’da Gösteri Uçuşu Yaptı

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Muğla’nın Bodrum ilçesinde büyüleyici bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Gösteri uçuşunda pilot, Bodrum Kalesi, tarihi değirmenler, Paşatarlası ve Kumbahçe plajı üzerinden alçak uçuşlar yaptı.

Binlerce Kişi İzledi

Bodrum sahil şeridinde toplanan binlerce kişi, gösteri uçuşunu ilgi ve heyecanla izledi. Ayrıca, Bodrum’un yüksek bölgelerinden ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi gibi yerlerden de gösteri büyük ilgi gördü.

Kruvaziyer Gemisinden de İzlendi

Bodrum Limanı’nda demirli kruvaziyer gemisindeki yolcular da gösteriyi ilgiyle izledi. SOLOTÜRK’ün gösterisi, izleyenler arasında büyük beğeni topladı.

Tek uçakla gerçekleştirilen akrobasi gösterisi yaklaşık yarım saat sürdü ve etkinlik başarılı bir şekilde tamamlandı.

SOLOTÜRK’ün Cumhuriyet’in 100. yılı için Bodrum’da yaptığı gösteri uçuşu, büyük ilgi ve beğeniyle karşılandı. Gösteri, Cumhuriyet’in 100. yıl etkinliklerine renk kattı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ