Cumhuriyet’in 100. Yılında Muğla’da Özel Bisiklet Turu Düzenlendi

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Cumhuriyet’in 100. yılı anısına “100. Yıl Bisiklet Turu” düzenledi. Etkinlikte, katılımcılar Muğla Valiliği önünden Şehitler Anıtına kadar bisiklet sürdü. Muğla Vali Yardımcısı Murat Kahraman, etkinliklerin gün boyu tüm ilçelerde devam edeceğini ve bisikletin çocuklar ve gençler için teşvik edilmesinin amaçlandığını belirtti.

Cumhuriyet’in 100. Yılında Muğla’da Özel Bisiklet Turu Düzenlendi

AA 20231024 32506372 32506367 MUGLADA 100 YIL BISIKLET TURU DUZENLENDI

Cumhuriyet’in 100. Yılında Muğla’da Özel Bisiklet Turu Düzenlendi

Muğla, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında bisiklet tutkunlarını bir araya getirdi. Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen “100. Yıl Bisiklet Turu” etkinliği, genç-yaşlı demeden çok sayıda bisiklet sporcusunu ve öğrenciyi bir araya getirdi.

Etkinliğin startı Muğla Valiliği önünde Muğla Valisi İdris Akbıyık tarafından verildi. Katılımcılar, Cumhuriyet Caddesi boyunca Muğla Şehitler Anıtına kadar pedal çevirdi. Yol boyunca Muğla Vali Yardımcısı Murat Kahraman ve Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş da bisiklet sürdü.

Etkinlikte, katılımcılar Şehitler Anıtına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudu. Muğla Vali Yardımcısı Murat Kahraman, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet’in 100. yılında böylesi anlamlı bir etkinlik düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Etkinlikler gün boyu tüm ilçelerde eş zamanlı olarak devam edecek” dedi. Kahraman, bisikletin çocuklar ve gençler için teşvik edilmesinin amaçlandığını, bu tür etkinliklerin gelecekte de devam edeceğini ifade etti.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ