“Mein Schiff 5” Kruvaziyeri İsrail-Filistin Çatışması Nedeniyle Marmaris’e Yönlendi

Malta bayraklı “Mein Schiff 5” kruvaziyeri, İsrail-Filistin çatışması sebebiyle Hayfa Limanı ziyaretini iptal edip, Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Gemide 2 bin 646 yolcu ve 938 personel bulunuyor. Turistler, Marmaris’in tarihi ve kültürel alanlarını gezdiler. Gece saatlerinde gemi, Santorini Limanı’na hareket edecek.

“Mein Schiff 5” Kruvaziyeri İsrail-Filistin Çatışması Nedeniyle Marmaris’e Yönlendi

AA 20231026 32525000 32524993 YOLCU GEMISI MEIN SCHIFF 5 IKINCI KEZ ROTASINI ISRAIL YERINE MARMARISE CEVIRDI

“Mein Schiff 5” Kruvaziyeri İsrail-Filistin Çatışması Nedeniyle Marmaris’e Yönlendi

Malta bayraklı “Mein Schiff 5” isimli kruvaziyer gemisi, İsrail-Filistin çatışması nedeniyle Hayfa Limanı’na yapacağı ziyareti iptal ederek Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Gemi önceden Limasol Limanı’nı ziyaret etmişti ve oradan rotasını Marmaris’e çevirdi.

296 metre uzunluğundaki gemi, Marmaris Cruise Port Limanı’nın büyük iskelesine yanaştı. Gemide çoğunluğu Alman olan 2 bin 646 yolcu ve 938 personel bulunduğu açıklandı. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından turistler, Marmaris şehir merkezi ve tarihi alanlarını gezdi. Yat Limanı’nda yemek yiyen ve Kapalı Çarşı’da alışveriş yapan turistler, Marmaris’i keşfetti. Bazı turistler ise toplu bisiklet turları düzenledi.

Kruvaziyerin, gece saatlerinde Santorini Limanı’na hareket edeceği öğrenildi. “Mein Schiff 5” gemisinin Marmaris’e yönlendirilmesinin planlı olmadığı da belirtildi.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ