Bodrumspor, KFC Kadınlar 1’inci Lig A Grubu’nda Havran Belediyespor’a 3-1 Mağlup Oldu

Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, sahasında Havran Belediyespor ile yaptığı KFC Kadınlar 1’inci Lig A Grubu maçını 3-1 kaybetti. Bu sonuçla yeşil-beyazlı ekip, ligde 6 puana kaldı.

Bodrumspor, KFC Kadınlar 1’inci Lig A Grubu’nda Havran Belediyespor’a 3-1 Mağlup Oldu

bodrumspor voleybol kadin takimi havran belediyespor a yenildi 1 3

Bodrumspor, KFC Kadınlar 1’inci Lig A Grubu’nda Havran Belediyespor’a 3-1 Mağlup Oldu

Bodrumspor, KFC Kadınlar 1’inci Lig A Grubu maçında Havran Belediyespor’u sahasında ağırladı. Maçı Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri de yerinde izledi. Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla her iki takım da pankart açtı. Maç setlerini 25-27, 19-25, 25-20 ve 20-25 olarak kaybeden yeşil-beyazlı ekip, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşma yüzlerce Bodrumspor taraftarının coşkulu desteği ile başladı. Her iki takımın oyuncuları, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı anısına pankart açarak sahaya çıktı. Maçın setleri oldukça çekişmeli geçti. Ancak Havran Belediyespor’un üstün performansı, Bodrumspor’un galibiyet umutlarını suya düşürdü.

Bu mağlubiyetle birlikte Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, ligdeki dördüncü maçında ikinci mağlubiyetini aldı. Takım şu ana kadar ligde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 6 puan topladı.

Maç sonrasında Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, takımın performansı hakkında olumlu konuşsa da, galibiyet için daha çok çalışılması gerektiğini belirtti. Takımın gelecekteki maçlarda daha iyi sonuçlar almayı hedeflediği ifade edildi.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ